Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/18117456 www.bgdnes.bg

Дионтей Уайлдър душил годеницата си

*Започва битка и в съда

*Тели Суифт взе ограничителна заповед срещу боксьора

Годеницата на боксьора Дионтей Уайлдър - Тели Суифт, е получила ограничителна заповед срещу бившия шампион в тежка категория.

Суифт, която започна да излиза с американския спортист през 2015 г., е подала молба за нея в края на миналата седмица в Лос Анджелис. Заповедта изисква Уайлдър да остане на поне 30 метра от Суифт и дъщеря им, докато двете страни не се явят в съда на 25 юни. 

Реклама

37-годишната жена обвини мъжа, известен като "Бронзовия бомбардировач", че я е душил "поне пет пъти" от началото на 2018 г. В твърденията се посочва още, че той я е наплюл няколко пъти и че "почти я е задушил", като е блъскал възглавница в лицето й за продължителен период от време. Суифт също така твърди, че в средата на април, без нейно съгласие, Уайлдър е получил достъп до лаптопа й и е изпратил обезпокоителни съобщения до нейните лични и професионални контакти. Освен това се твърди, че Уайлдър непрекъснато се е подигравал на Суифт и я е заплашвал, както и че е очаквал тя да има сексуален контакт с него "три пъти на ден".

Тя казва, че е била изхвърлена от семейния им дом в Атланта на 15 април, въпреки че се е възстановявала от скорошна операция и оттогава живее в имота им в района на Лос Анджелис. 

Суифт, която се сгоди за Уайлдър преди шест години, взе със себе си и шестгодишната им дъщеря. Тя също твърди, че Уайлдър ги е шпионирал чрез системата за наблюдение на дома и добавя, че се е страхувала той отново да прояви насилие към нея. 

Тя каза: "Вярвам, че Дионтей е способен да прояви физическо насилие към мен след завръщането си през юни, защото той каза, че ми е ядосан от април".

Уайлдър, който загуби статута си на шампион на WBC след епична трилогия с Тайсън Фюри, има осем деца - три момчета и пет момичета. Това включва Каории Лий Уайлдър, която споделя със Суифт и четирите, които има с бившата си съпруга Джесика Скейлс.

Четете още

Уайлдър притеснен, че е убил Хелениус след нокаут

Уайлдър притеснен, че е убил Хелениус след нокаут

Уайлдър прецаква мач за $100 млн.

Уайлдър прецаква мач за $100 млн.

Реклама
Реклама
Реклама