Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/6453667 www.bgdnes.bg

Пацо от "Биг брадър": Мечтаех за мач с "Левски"

Добромир ДОБРЕВ

"Левски" няма да има никакви проблеми в първия мач в историята си срещу "Ботев" (Гълъбово). Това заяви бившият футболист на гълъбовци Панайот Кючуков, по-известен като Пацо от "Биг брадър".
Зевзекът е един от най-запомнящите се образи в историята на риалити шоуто. Той призна пред "България Днес", че очаква с нетърпение двубоя между родния си клуб "Ботев" и отбора на сърцето си "Левски". Срещата от първия кръг в турнира за Купата на България е днес от 19,00 часа и ще се играе на стадион "Трейс арена" в Стара Загора.
"За първи път в историята си Гълъбово играе с "Левски". Предните години само сме си мечтали да ни се падне някой от грандовете и да се получи истински празник за града. Лошото е, че мачът няма да се играе в Гълъбово, защото стадионът тук не може да побере цялата публика", започна Пацо.
"Аз съм четвърто поколение левскар. Дори на 5-месечната ми дъщеричка вече съм купил синьо екипче. Естествено, че ще бъда на мача. Толкова години чакахме "Левски" да направи сериозна селекция. Отборът вече има игрови облик, заздрави защитата. Това се видя и срещу "Лудогорец" преди два кръга. Смятам, че "Левски" няма да има проблеми с днешния мач. За Гълъбово ще бъде успех дори да вкара гол и да се представи достойно. Не вярвам да има подценяване от страна на "сините", защото тази година те ще се хвърлят здраво в турнира за купата. Ще излязат с голяма част от титулярите си. Не мисля, че при треньор като Делио Роси може да се получи отпадане на толкова ранна фаза", убеден е бившият футболист на "Ботев" (Гълъбово).


"Има израстване в родния ми тим, откакто Светльо Тодоров стана старши треньор. От началото на сезона е допуснал само две загуби. Има и голяма еуфория в града преди гостуването на "Левски". Много хора ще пътуват за мача", увери Пацо от "Биг брадър".
В момента той има съдебни проблеми. През юли Пацо бе задържан за организирането на нелегални хазартни игри и залагания в Гълъбово. Все още не е назначена дата за делото му, но той е на свобода.
Междувременно от ръководството на втородивизионния "Ботев" (Гълъбово) обявиха, че продажбата на билети на касите на стадиона започва от 15,30 часа днес.
За ВИП сектора на съоръжението желаещите ще могат да си закупят пропуски на цена от 30 лева. Привържениците на "Ботев" е желателно да се придвижват през обходния път през Раднево. За тях е отделен сектор "А", където билетите са по 6 лева. Феновете на "Левски" ще имат достъп до стадиона по главния път до него. "Сините" запалянковци ще влизат само през сектор "В", като цената на билетите също е 6 лева. Входът е зад бензиностанция "Лукойл", паркингът за автомобили и рейсове също.
"Правим всичко възможно да създадем отлична организация за мача. Работим добре с органите на реда и вярвам, че всичко ще мине без излишно напрежение и инциденти. Ще създадем отлични условия, отговарящи на обществения интерес към този двубой", заяви вицепрезидентът на клуба Стоян Диков.

Фен е на Тото
и Дани Петканов

Панайот Кючуков бе голямата звезда от третия сезон на "Биг брадър". Той призна, че следи изявите в къщата на сегашните съквартиранти от "ВИП брадър".
"Има голяма тръпка, докато гледам шоуто. Спомням си разни моменти, защото точно в тази къща съм бил и аз. Моят фаворит е Тото от група "СкандаУ". Играли сме заедно футбол благотворително и оттам се познаваме. Също така и Дани Петканов ми прави чудесно впечатление. От жените в къщата не симпатизирам на никоя. Очертава се интересен сезон", прогнозира Пацо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама