Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/18963698 www.bgdnes.bg

Стефи Стоева се сгоди за физиотерапевта си

Звезден годеж в бадминтона! В семейството на популярните сестри Стоеви имат повод да почерпят. По-малката от двете - Стефани, се сгоди. Тя е получила предложението навръх своя 29-и рожден ден, който отпразнува в сръбски ресторант в София. Кака й Габи е на 30 години.

В разгара на вечерта любимият на бадминтонистката паднал на колене и й връчил пръстен. Стефани не се е колебала дълго, преди да отговори с "да". 

Реклама

"Нашето завинаги започва сега", похвали се Стефани. Дългогодишният й приятел се казва Янислав Петков. Той е и личният физиотерапевт на тандема, с който сестрите Стефани и Габриела Стоеви станаха трикратни европейски шампионки. Това лято двете спортистки успяха да се класират на четвъртфинал на олимпийските игри в Париж, което бе най-доброто им представяне в трите им участия на най-важния спортен форум в света. 

В официалната страница на сестри Стоеви във фейсбук също се появи съобщение: "ЧЕСТИТ ГОДЕЖ НА СИСИ И ЯНИ! Жeлaя ви чувcтвaтa, кoитo ca ви cъбpaли и дoвeли дo тoзи eтaп oт живoтa ви, дa ca винaги тaкa cилни и нeугacвaщи! Обичaйтe ce и бъдeтe щacтливи!" 

Въпреки здравите всекидневни тренировки и пътуванията по състезания Янислав и Стефани намират време и за някои романтични пътешествия. Влюбените са били заедно в Токио, както и в Малайзия. "Толкова се радвам, че те имам в живота си", обръща се физиотерапевтът към своята избраница.

Четете още

Големи успехи! Сестри Стоеви са в топ 8 на олимпиадата, Десислава Ангелова е на полуфинал

Големи успехи! Сестри Стоеви са в топ 8 на олимпиадата, Десислава Ангелова е на полуфинал

Сестри Стоеви след европейската титла:
Това беше най-трудното състезание

Сестри Стоеви след европейската титла: Това беше най-трудното състезание

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама