Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/15585084 www.bgdnes.bg

Еуфория в Бургас за любимец на Роналдо

*Звездата в кикбокса пристига за боя с огромен антураж

*Кристиано пръсна 20 млн. евро за срещи с Бадр Хари, подозират ги за любовници

Истинска еуфория сред феновете на бойните спортове се разразява за предстоящия бой на голямата звезда в кикбокса Бадр Хари в Бургас. Мароканският боец и любимец на Кристиано Роналдо ще се изправи срещу естонеца Уку Юрендал в галавечер на 7 октомври, организирана от Световната организация GLORY. Билетите за събитието в "Арена Бургас" свършват бързо и голяма част от хубавите места вече са изкупени. Залата има 6000 седящи места с възможност за допълнително увеличение на капацитета.

Реклама

Първоначално Бадр Хари трябваше да се бие на 9 септември в Париж, но изненадващо се оттегли от мача си с Джеймс Максуини заради опустошителното земетресение в родината му Мароко. 

"Развълнувани сме да осигурим бърз обрат и да върнем Бадр Хари обратно на ринга - каза Роби Тимърс, мачмейкър на GLORY. - Този мач ще бъде изпълнен с много екшън."

Очаква се на мача да присъстват и фенове на легендата с прякор "Златното момче", които си купиха билети за Париж и не успяха да го видят на ринга. Един от най-великите професионални кикбоксьори на всички времена идва за първи път у нас и на Балканите, като с него върви традиционният му голям антураж. 

Хари е известен също с близостта си с футболната звезда Кристиано Роналдо. Двамата дори бяха нарочени за любовници, след като на бял свят излязоха техни общи интимни снимки. На една от тях кикбоксьорът е вдигнал на ръце Кристиано и пише многозначително "Младоженци". По това време Роналдо все още не беше сериозно обвързан с настоящата си приятелка Джорджина Родригес.

През 2016 г. испанските медии изчислиха, че Роналдо е платил 20 млн. евро за срещи с кикбоксьора. По това време португалецът играе за "Реал" (Мадрид) и редовно изминава разстоянието от 1300 км до Мароко с частния си самолет. В някои периоди Роналдо пътува всеки ден до Маракеш след тренировките си с кралския клуб. Двамата показваха как се забавляват заедно край басейн и позират прегърнати и щастливи. Дружбата им временно секна, след като Хари бе вкаран за 7 месеца в затвора заради поредица от сбивания в барове.

Четете още

Близнаци за кикбоксьор
Близнаци за кикбоксьор

Близнаци за кикбоксьор

Кристиано на
секспочивка
с гаджето

Кристиано на секспочивка с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама