Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6797815 www.bgdnes.bg

Мария Е КАЛОРИЧНА ТОРТА

Чалгаджийката цъфна за ЧРД на 14-годишна 

- Добър ден! Една торта ще поръчам - със сметана, с шоколад и най-хубавия блат, който имате! Отгоре искам да е поръсена със силикон, фон дьо тен и екстеншъни! Абе, направо ми сложете една Мария на тортата!

Този разговор не е измислен! Така вече се поръчват торти за рождените дни на днешните тийнейджъри. Ако в миналото вашите деца и внуци се радваха на "Гараш", "Негърче" или някоя плодова вкусотия, то сега положението е съвсем друго.

Реклама

Не е достатъчно тортата да е голяма и вкусна, трябва да има изписана чалгаджийка отгоре. В случая с купона на едно 14-годишно момиче на сладкарската щампа грее Мара Отварачката - бившата на Гущеров.

За "тортенския" кадър е избрана сравнително благоприлична снимка. Вместо обичайното бельо, с което обича да се размята и да си показва дупето и големите гърди, тук Мария е по рокля с голи рамене и супердеколте. "Честит рожден ден, Илина - 14 г.", гласи надписът до чалга картинката.

Ако сте си мислели, че Мария ще потъне вдън земя след края на любовта с Гущеров, дълбоко се лъжете. Освен че изгря на торта, изпълнителката пробива и на модния подиум чрез дъщеря си.

Малката Марая дефилира уверено на Седмицата на модата в София. Марая се разходи по подиума в стилен тоалет на известен бранд и веднага спечели публика и експерти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама