Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6790654 www.bgdnes.bg

Цар Киро атакува модния бизнес

Принц Ангел щедро спонсорира любимата си и бутика й за дамски дрехи и аксесоари

Модният бизнес е мощно атакуван от фамилията на ромския бос Цар Киро, научи "България Днес". Снахата Венета Шкодрова откри свой бутик за дамски дрехи и аксесоари, а според пловдивските клюкари проектът е осъществен с щедрата подкрепа на любимия й - Принц Ангел Рашков.

Реклама

Справка в търговския регистър показва, че фирма "Венета фешън" ЕООД на 22-годишната секси брюнетка е основана през януари тази година с капитал от едва 2 лева. Въпреки скромния старт Шкодрова се радва на солидни финансови инжекции от внука на Цар Киро - Ангел, категорични са запознати.

Бутикът на пловдивчанката Венета Шкодрова има ярко присъствие в интернет пространството. Сайтът впечатлява с лъскава визия и луксозно излъчване. За да спести някой лев, а и да блесне със своите физически данни, Венета сама си е рекламно лице на своята марка. В минирокля или щедро показващо прелестите й костюмче, атрактивната брюнетка гордо представя дрехите си. Макар да изглежда бутикова, продукцията се предлага на изключително скромни цени. "Марковите" парцалчета струват обичайно около двайсетина лева, видно е от онлайн магазина на "Венета фешън".

Освен за модните амбиции на своята любима внукът на Цар Киро не пести средства и щедро я обсипва с разкош и скъпи подаръци, видно е от профила му в социалните мрежи. За рождения ден на Венета Шкодрова в края на миналата година Ангел Рашков я заведе в Дубай и се погрижи тя да се чувства като истинска арабска принцеса. Освен че влюбените гълъбчета отсядат в един от най-скъпите хотели в Арабските емирства, по време на почивката Ангел подарява на Венета уникален поръчков телефон от лимитирана серия на айфон, изработен от чисто злато. Цената на такъв екземпляр е минимум 15 хиляди лева, обясняват специалисти.

Самият Ангел Рашков е известен не само с вкуса си към засукани мадами, а и към високите скорости. Клипове на дрифтове често се появяват в страницата на Ангел във фейсбук и скандализират с опасно шофиране, а зад гърба си той вече има наказание за управление на автомобил с фалшива книжка. Съден е и за подкуп на полицаи, спомнят си пловдивчани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама