Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6789108 www.bgdnes.bg

Лео ди Каприо храни Камила

Невзрачна и твърде обикновена е новата любима на холивудския плейбой Лео ди Каприо.

В разкъсани дънки, мижаво потниче и каубойска шапка, 20-годишната Камила Мороне заведе звездата от "Титаник" в супермаркет за простолюдието да й купи закуска. Аржентинката от Буенос Айрес държи свръхизвестното си гадже здраво за ръката и не го пуска от поглед нито за миг. На входа на закусвалнята Лео и последната му тръпка са издебнати от жители на Западен Холивуд, които с телефоните си снимат височайшата визита в кварталния магазин.

"Тази девойка до Лео изглежда като мърла, а не като елитна манекенка", коментират свидетели на странната сцена. Мороне е сред най-обещаващите лица на висшата мода. Извън прожекторите мацката, която се цани и за актьорска кариера, не е нищо повече от превъзходно произведение на грима и макиажа. Напудрена и изтупана в маркови парцалки, Камила хваща окото, но нищо във фигурата и лицето й не издава, че става дума за естествено красива жена.

Това не пречи на девойката с гореща латиноамериканска кръв да се вмъкне под кожата на Ди Каприо и в края на миналата година да го съблазни. Носителят на "Оскар", който не отстъпва от принципа си да палува с най-известните красавици и манекенки на "Виктория Сикретс", този път изневери на себе си и се привърза към момиче със скромна визитка и не особено впечатляваща визия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама