Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6690737 www.bgdnes.bg

Деси Радева и МИС ПЛЕЙМЕЙТ с общ фризьор

Ивайло Колев между двете най-известни дами в БГ

Какво общо могат да имат една първа дама на републиката и една Мис Плеймейт. Жени са, известни са, всички говорят за тях. И друго? Другото общо между тях е ВИП фризьорът Ивайло Колев.

Бдителни фенове на политическия живот и хайлайфа забелязаха, че въпросният майстор с ножицата Ивайло Колев се снима както с първата дама, така и с нахаканата руса сексбомба Нора Недкова, която неотдавна се окичи с титлата "Мис Плеймейт".

Реклама

И на двете снимки фризьорът е много доволен от компанията, но до Радева той просто грее и цъфти. Миналото лято стана ясно, че стилната първа дама ползва услугите на колега на Ивайло Колев - коафьора Любен Николов.

"Любен е най-добрият ми приятел", казва Ивайло Колев и споделя още: "Колко яко е да видиш първата дама за добро утро! Прекрасна седмица ви пожелавам, хора!"

За отрицателно време общата им снимка събра няколко хиляди харесвания. На новия фотос си личи, че прическата на Радева е подновена - подкъсена, леко изсветлена до меденорусо. Свежото и младежко излъчване се допълва от прилепнала блуза и тесни дънки, които подчертават отличната форма, в която е Десислава.

Тя ще посети Брюксел на 1 февруари в компанията на съпруга си и вицето Илияна Йотова на концерт по случай официалното откриване на Българското председателство на Съвета на ЕС. Там ще слушат изпълнения на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров и със специалното участие на сопраното Соня Йончева.

Нора Недкова е на другия полюс. Тя не слуша Верди, а трупа скандал след скандал в актива си. Преди няколко дни избухна слух, че се бие като мъж с гримьора Валентин Кулагин по време на "Черешката на тортата", а той само пищи.

Броени дни след това пуска друга "бомба" - бие шута на архитект, когото наела за обзавеждане на жилището си. Разногласията на двамата прерастват в скандал и всичко приключва "по бързата процедура".

Най-голямата забава идва с думите на Нора: "Между мен и Слави Трифонов има химия!". Сексбомбата бе от гостенките на Дългия в шоуто, но до размяна на интимни ласки пред камера не се стигна. Въпреки това напористата плеймейтка твърди, че между тях има химия. Това, което май не знае, е, че между Слави и много други имаше химия... а накрая нямаше нищо!

Реклама
Реклама
Реклама