Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6388085 www.bgdnes.bg

Момиче с един крак е фаворит за конкурса за най-красиво дупе

Инвалид печели "Мис Бум Бум"

Слаба конкуренция на лелки с целулит превръща дама с ампутиран крайник в предрешен победител

Момиче с един крак е фаворит за титлата "Най-красиво дупе" в Бразилия.
Изрусената девойка с ампутиран крайник се бори с още 26 надарени хубавици в най-престижния конкурс за красота, чийто финал ще бъде през ноември. Полуфиналът се проведе в мегаполиса Сао Пауло с дефиле по централния бул. "Паулиста". Полуголите кандидатки за световна слава задръстват улицата. Тълпите от хора напускат работните си места, само и само да зърнат отблизо дамите с най-пищните задни части от всички щати на Бразилия.

Реклама


"Това е някаква подигравка с идеала за красота. То сред кандидатките има жени на по 35-40 г. с изобилие от целулит, които едва ли са еталон за хубаво дупе", коментират свидетели на грандиозното шоу по черни бански на "Паулиста". "Нищо чудно в тази конкуренция момичето с патериците да грабне короната, което между другото няма да е незаслужено. И политическата коректност налага от време на време да се даде шанс за триумф на хората с недъзи", допълват иронично те.
Много от бразилците са възмутени от лошия избор на "лелки", а върхът на айсберга е дамата инвалид. Според представителите на силния пол в Страната на кафето никъде в света не може да има подобна подигравка с конкурс за красота. Разочарованието сред мъжете е огромно, защото "Мис Бум Бум" е запазена марка на Бразилия и има славата на конкурс с изобилие от красота. Той се провежда за шеста поредна година, а победителката винаги става звезда от световна величина.


"За финала ще се класират 15 момичета, които, да се надяваме, ще бъдат оценени по физическите им достойнства, а не по лъчезарното и симпатично излъчване", коментират бразилските медии. Идеалът за бразилската жена не трябва да има никакви козметични корекции на дупето. Всички с импланти се дисквалифицират, а специално жури следи за нередности. Гласуването за финалистките върви онлайн, а право на глас има всеки. За миналата година победителката убедително печели вота, в който участват 17 млн. души.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама