Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6386658 www.bgdnes.bg

Емануела фучи с кола за 1 млн. лева

Показва возилото в новия си клип 

Златният "Макларън" не е собственост на колегата й Константин

Фолкпевицата Емануела фучи с кола за 1 милион лева. Това призна пред "България Днес" самата изпълнителка.
Златният "Макларън" предизвиква истински фурор през последните дни, тъй като е единственият подобен автомобил в България. Тузарското возило ще се появи и в клип на колегата й Константин и веднага се родиха предположения, че колата е негова, тъй като той е известен любител на бързите автомобили.
"Не, колата не е на Коцето. И също така не е вярно, че цената й е 500 000 лева. Реално струва двойно повече. Така че някой пак си е измислял произволно истории, без да провери реално каква е истината", коментира Емануела.
Доскоро Константин имаше два еднакви Nisan GTR-а, които впоследствие замени за последния модел S класа на "Мерцедес".
Емануела ще покаже златния "Макларън" в клипа към най-новата си песен, където феновете й ще могат да я видят с предизвикателна визия в тузарското возило. Фолкпевицата призна, че вече е заснела видеото и то съвсем скоро ще се появи.
"Чувствам огромна умора, тъй като имах 12 поредни вечери с участия и ми се натрупа много работа. Сега вече мисля за почивката в края на месеца, когато се надявам да презаредя батериите. В момента цялото свободно време, което имам, използвам, за да прекарвам с малкия ми син. Само с него се чувствам наистина спокойна", разкри изпълнителката. Тя категорично отказва да разкрие къде ще отиде на лятна ваканция, тъй като иска да е на спокойствие и далеч от шумотевицата.


Наскоро Емануела качи адреналина си, като покара джет на родното Черноморие. Тя се развихри сред вълните в компанията на свои приятели и показа, че искрено се наслаждава на морското приключение. Отслабнала и със секси бански, фолкпевицата спря дъха на мъжете на плажа, които пък бяха гледани лошо от жените си, че се захласват по изпълнителката.


Ходенето на плаж и къпането в морето са й достъпни, тъй като през лятото тя все по-често се задържа по Черноморието. Основната причината за това е, че основно там са съсредоточени участията й по това време на годината и няма смисъл да се пътува постоянно от София до морето и обратно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама