Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6385852 www.bgdnes.bg

Джордан кръшка с нова сила

Скандална цицорана в действие с Том Занети

Кати Прайс: Изневярата е избор, не грешка

Скандалната бивша манекенка Кати Прайс, по-известна с псевдонима Джордан, отново се замеси в изневяра, гръмна "Дейли Мейл". Този път мъжемелачката кривнала с диджея Том Занети.
Хубавицата с напомпани до краен предел цици участва в телевизионен формат в Англия, а само ден след приключването му стана ясно, че е разклонила рогата на съпруга си Киърън Хейър. Самият Киърън споделил за случилото се с приятел, който, вместо да запази позора в тайна, записал разговора и го продал на медиите. Джордан от своя страна не се и опита да замаже гафа, а нагло си призна. Тя написа пост в социалните мрежи: "Изневярата е избор, не грешка".
Таблоидите на Острова веднага се разровиха и изкараха история, датираща отпреди цяла година. Още тогава Кати е имала цуни-гуни с Том. Двамата са се врекли във вечна любов чрез телефонни съобщения и дори са искали да се оженят. В онзи период Джордан бе напъдила съпруга си, тъй като го бе хванала да кръшка.


Но за Джордан, която вече е на 39 години и има пет деца, тези теми са си направо ежедневие. Някога тя се прочу като рекламно лице на отбора от Формула 1 "Джордан", като стана ясно, че е била любовница на собственика Еди Джордан, откъдето дойде и прякорът й. След това "овърша" половината футболисти от Висшата лига, като дори има и дете от Ашли Коул.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама