Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6382422 www.bgdnes.bg

Шиниъд О'Конър псува и реве за самоубийство

Псувни като каруцар ръси психясалата Шиниъд О'Конър и се заканва да сложи край на живота си. „Всеки ден се боря с желанието си да се самоубия и живея в мотел на гъза на Ню Джърси“, хлипа 50-годишната певица в 12-минутно видео в интернет, заснето в хотелска стая.
Изпълнителката на хита Nothing Compares to You се жалва, че биполярното разстройство, от което страда, съсипва живота й и дори четирите й деца вече не я поглеждат. „Никой не остана в живота ми освен моят лекар – най-сладкият мъж на Земята, който казва, че съм неговият герой. Това е единственото шибано нещо, което ме държи жива“, реве ирландката. „Аз съм абсолютно сама през последните две години и това е наказанието ми за шибаното психическо заболяване“, хълца Шиниъд. „На менталните заболявания въобще не им дреме кой си и са също толкова ужасни като наркотиците“, категорична е певицата.


Според служители в евтиния хотел, където изпълнителката се подвизава от седмица, тя има болнична гривна на ръката си. Освен това по цял ден стои в стаята си с широко отворена врата и често слиза до автомата за безалкохолни напитки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама