Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5025355 www.bgdnes.bg

Мелани Грифит се сбабичоса (Снимки)

Цирей загрози лицето на звездата

Шок и ужас - Мелани Грифит се разпада и съсухря.
Бившата изгора на Антонио Бандерас се сбабичоса ужасно. Освен че няма и помен от сексапила на звездата, огромен цирей лъсна на носа й.


Папараци уловиха 58-годишната Грифит по време на разходка в Холивуд. На снимките ясно си личи, че на носа й се е появило нещо, което никак не прилича на обикновена пъпка. Според някои това е брадавица и звездата напълно започва да прилича на вещица.
Недоброжелатели нарекоха носителката на „Златен глобус“ разлагаща се Баба Яга. В защита феновете на участничката в "Работещо момиче" се надяват, че това е временно явление и въпреки че е поостаряла, Мел ще си възвърне красивото лице. До момента актрисата не е дала изявление за това какво се случва с носа и тялото й.

Реклама


Освен ужасяващия издатък на носа на снимките ясно личи, че Мелани е премахнала татуировката от рамото си. На нея бе увековечена любовта между нея и Антонио Бандерас. В момента няма и помен от сърцето, в което е изписано името на звездата от "Маската на Зоро". Експерти твърдят, че Грифит е прибегнала до лазерно отстраняване, което е заличило символа на връзката й с актьора завинаги.

След 18 години брак миналото лято смятаната за една от най-стабилните двойки в Холивуд се разведе. Това шокира феновете и на двамата. Злите езици веднага забелязват, че Мелани започва да прилича на изоставена баба малко след раздялата. Въпреки че е едва на 58, повечето намират, че актрисата изглежда много по-възрастна, и го отдават изцяло на самотата.


Освен факта, че остана стара мома, популярността на дъщеря й Дакота Джонсън също срина актрисата. Щерката на Мелани взе участие в един от най-касовите филми за тази година "50 нюанса сиво". Чрез него Дакота успя да измести майка си изцяло от секси класациите.
В адаптацията по бестселъра на Е.Л. Джеймс синеоката красавица е гола през по-голямата част от времето. Злите езици наричат "завистничка" Мелани и я набеждават, че вместо да е горда от постижението на дъщеря си, Грифит мечтае да е на нейно място. За да се разграничи напълно от майка си, Дакота промени визията си и от блондинка стана брюнетка.


"Младостта не е вечна и колкото по-бързо свикне с факта, че одъртява, толкова по-добре за нея. Ако се чувства добре в кожата си, ще се разхубави отново", изрази мнение фен на Мелани Грифит.

                                                                                                                                                                                                                                                     

Реклама
Реклама
Реклама