Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/1822393 www.bgdnes.bg

Аз съм спасителка в леглото!

Бизнес дамата Ли Ромейн има странно хоби - тя е професионална любовница на женени мъже.
44-годишната засукана британка от години се подвизава като момиче на повикване, но само ако клиентът е с халка. Атрактивната брюнетка е убедена, че съпрузите са по-добри любовници от ергените.
"Женените мъже почти винаги са добре обучени от нежните си половинки на тънкостите в секса", категорична е Ромейн. "Те са отлични партньори не само за леглото, но и като социални връзки - винаги се стараят да са галантни и възпитани, за да не те загубят, имат изтънчени обноски и са добре облечени, защото съпругите им са изпрали и изгладили ризите и костюмите", допълва тя. В изповедта си пред медиите на Острова жената отбелязва, че мъжете, с които е била, са щастливи от това, което им предлага в леглото.
"Най-доволни са от факта, че за разлика от другите им бройки аз не се стремя да им разваля брака и да ги изнудвам да зарежат семейството, а напротив - вдъхвам им ново желание за живот, свалям напрежението им със секс и съм отличен душеприказчик", откровена е Ли пред в. "Сън". Ромейн изтъква, че 90 на сто от любовниците й са имали по-добър сексуален живот в брачното ложе след креватните страсти с нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама