Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/20265474 www.bgdnes.bg

Бесте дебне агнешкото в Ямбол

Агнешкото месо по Великден заинтригува Бесте Сабри и Митьо Маринов.

Те бяха изпратили нарочен репортер на предаването "Тази събота и неделя" в Ямбол.

Дани Атанасова показа как в южния град се контролира качеството и произхода на месото. Проверките вървят активно, доколкото това може да се случи в България. Целта е да се предотврятят зловещите опасения, че за трапезата на Великден ще има замразено агнешко от Нова Зеландия на 20 години.

Четете още

Ето какво да правите с яйцата на Великден преди боядисване

Ето какво да правите с яйцата на Великден преди боядисване

Катето Евро и Марта Вачкова започнаха с козунаците

Катето Евро и Марта Вачкова започнаха с козунаците

Ето какво ще е времето на Великден

Ето какво ще е времето на Великден

"Вкусът на България" със специален епизод посветен на Великден

"Вкусът на България" със специален епизод посветен на Великден

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама