Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19191104 www.bgdnes.bg

Певецът Павел от "Игри на волята": Каролис играе мръсно!

Не може да играе толкова мръсно! Буташе ме, опитваше се да ми пречи, но не му се получи. Това каза певецът Павел за опонента си Каролис по време на двойната елиминационна битка в "Игри на волята" по Нова телевизия, в която двамата се изправиха очи в очи. Другите двама, които се бориха да запазят мястото си в шоуто, бяха Раду и Гешев.

Причината за тежкото изказване на Павел бе, че битката бе доста трудна и контактна. Няколко пъти Каролис се опита да попречи на певеца, дори го побутваше на моменти. Всичко това обаче бе позволено, както няколко пъти уточни водещия Димо. Павел не се отказа, представи се блестящо и победи, въпреки че доста от съплеменниците му не вярваха в него.

Реклама

"Беше си моята битка. Имах чувството, че мога да играя тази игра цял ден. Гледах го Каролис, трепереше, другите също трепереха. Играеше мръсно, буташе се, опитваше се да ми пречи, но не му се получи. Битката беше много сложна. Изборът бе или да дам на Каролис да спечели, или да се боря и да го победя, както и направих", доволен е Павел от победата си и от факта, че със сигурност остава в "Игри на волята".

В другата част от двойната елиминационна битка, в която се бориха Раду и Гешев, Раду спечели, а Гешев отиде на елиминация с Каролис, който бе разгромен от изпълнителя Павел.

В крайна сметка Гешев победи Каролис и то на пъзел.

"Толкова съм разочарован! Имах съвсем други представи за участието си в "Игри на волята". Не очаквах така да свършат нещата за мен. Печалбата от 100 хиляди лева не беше основното за мен. Аз съм млад и това не ме притеснява. Победата за мен беше много важна, защото я исках от много време", казва Каролис след тежката загуба.

Четете още

ГАФ в "Бягство към победата"! Зрителите ги хванаха

ГАФ в "Бягство към победата"! Зрителите ги хванаха

Парашутист се приземи тежко в "Сделка или не"!

Парашутист се приземи тежко в "Сделка или не"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама