Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19188257 www.bgdnes.bg

Изборите прецакват публиката на Цеца

Сръбската звезда само с един бис, бързат да преоборудват "Арена София" за вота

Парламентарните избори в България прецакаха на два пъти Цеца Ражнатович. Сръбската звезда първо трябваше да смени датата на концерта си в зала "Арена София", а след това и да изпълни по-малко бисове заради вота утре.

Реклама

Цеца излезе пред над 12 000 в столицата в четвъртък вечерта, а не както бе планувано още в началото на годината днес. Освен това в края на концерта си изпълни само един бис, а не както е по традиция при нея - три.

Оказа се, че причината за това е в напора на избирателна комисия да влезе в залата. Веднага след последната песен на Цеца бе започнат демонтаж на грандиозната сцена. Организаторите трябваше да са я премахнали и почистили залата до 08,00 часа вчера. По това време по разчет вътре трябваше да влязат екипите, които отговарят за привеждането й в ред за изборите.

В рамките на 2 часа Цеца изпя едни от най-големите си хитове, сред които "Кукувуца", "Лепи горме мой, "Београд", "Пиле" и др. По време на изпълнението на емблематичната песен "Трепни", сръбската звезда получи от най-запалените си фенове като подарък българско знаме. На него пишеше "Цеца, бугарска те воли!". Това трогна звездата, която се просълзи и целуна трибагреника.

Това бе неин девети самостоятелен концерт в България, което е рекорд за чуждестранен изпълнител. Само в "Арена София" е пяла седем пъти.

"Благодаря ви, мили хора, благодаря ви за десетилетия любов. Усещам любовта ти, надявам се и ти да чувстваш моята. Ще се виждаме още много години и следващата година ви каня да дойдете в Ушче да си прекарате страхотно", каза ентусиазираната Цеца.

Около 1000 ВИП личности бяха заели местата пред сцената. Над 70 маси за по 10 човека бяха разположени на първа линия. Всяка от тях струваше по 5000 лева. На една от масите място бе заела сестрата на Цеца - Лидия. Тя рядко ходи на концертите на Ражнатович, но дойде до София. С нея бе и един от най-влиятелните хора на сръбския шоубизнес и музикална сцена - текстописецът, композитор и певец Деян Костич. Той е автор на множество мегахитове и албуми през последните няколко години. Според запознати именно Деян е автор на чакания с нетърпение нов албум на Цеца.

Четете още

Изборите в България прецакаха Цеца

Изборите в България прецакаха Цеца

Цеца дере гърло за Сърбия

Цеца дере гърло за Сърбия

Цеца чупи рекорд в Банско

Цеца чупи рекорд в Банско

Цеца поздрави
сърбите
Цеца поздрави
сърбите

Цеца поздрави сърбите

Реклама
Реклама
Реклама