Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19097289 www.bgdnes.bg

Eто ги всички жени на Евгени Димитров (Снимки)

Четири деца от четири жени

Чаровна водеща бременна от Евгени Димитров

Най-довереният човек на Слави Трифонов - Евгени Димитров, ще става баща.

Маестрото и половинката му - чаровната водеща в Би Ти Ви Виктория Готева, съвсем скоро ще си имат бебе.

Красавицата от нюзрума на частната телевизия вече е излязла в майчинство, за да може да си почива активно. Именно поради тази причина преди 3 седмици от Би Ти Ви анонсираха, че ще има нов водещ на емисиите им - Росен Цветков.

Реклама

За Евгени това ще бъде 4-то дете от 4-та жена. А за половинката му - първо. Готева е втората жена, която се жени за Маестрото. Първата бе певицата Мишел. Двамата сключват брак през миналия век.

Плод на любовта им е Венелин. Разводът на родителите му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следващата дама, която успява да плени сърцето на Евгени Димитров, е рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка.

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Това се случва в последния ден на 2004 година. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от "Магаданс" Нели Желева, която му ражда син през 2011 г.

През миналата година пък Евгени и Готева признаха, че са сключили брак, супер изненадващо за мнозина, защото почти никой не знаеше за връзката им. Виктория е с цели 27 години по-малко от Маестрото, който е на 55 г. И като легендата Мик Джагър ще стане баща на тази възраст.

Желаем им здраве и късмет!

Четете още

Евгени Димитров чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Евгени Димитров чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Вижте коя става водеща на новото музикално шоу по Би Ти Ви

Вижте коя става водеща на новото музикално шоу по Би Ти Ви

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама