Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19090640 www.bgdnes.bg

Тончо към Карин Околие: Щом не е на "Герена", идвам да тренираме заедно

Водещият на "Вечерното шоу" по БНТ Тончо Токмакчиев заяви, че никога не би се появил на стадиона на "Левски" - "Георги Аспарухов". Известно е, че актьорът е запален фен на големия спортен враг - ЦСКА. Повод за това стана гостуването в предаването на спринтьорката Карин Околие:

Лекотлетката нашумя през 2022 година, когато достигна до финалите в екстремното риалити "Сървайвър". Впоследствие тя водеше и спортни емисии новини по телевизията, а сега има свой подкаст. Занимавала се е още с тенис и свирене на флейта.

Реклама

"Това с флейтата беше желание на майка ми. Искаше да ме направи класически музикант. Аз не харесвам флейтата. Поне съм пробвала и съм се убедила, че не е моето", заяви Карин. Разкри, че се е запалила по леката атлетика още като ученичка, когато печелила състезанията с лекота. Любимата й дисциплина е 200 метра. Признава, че тренира и до днес.

"Ще дойда с удоволствие да тренираме заедно на Национална спортна академия. Щом не е на "Герена", знаеш, че там не мога да се появя", избъзика се водещият Тончо Токмакчиев.

Бащата на Карин е нигериец, но тя никога не е била в Нигерия.

"Искам да го направя в някакъв момент, но това да бъде с баща ми, за да ми покаже откъде идва. Надявам се, когато съм по-свободна, да отидем. Била съм само в ЮАР няколко пъти, където сме провеждали спортни лагери.

Четете още

Мамалев,  Воденичаров и Токмакчиев се евакуират от окото на бурята в САЩ

Мамалев, Воденичаров и Токмакчиев се евакуират от окото на бурята в САЩ

Карин Околие: Надявам се България да не забрави спортистите!

Карин Околие: Надявам се България да не забрави спортистите!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама