Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19065257 www.bgdnes.bg

Горчиво! Фолклорна звезда от "Фермата" се омъжи!

Лилия Семкова от „Фермата" се омъжи и вече носи фамилията Александрова. За щастливата новина се похвали самата фолклорна звезда в социалните мрежи.

"Най-щастливият ден в живота ми! Очите са ми пълни със сълзи от щастие и благодарност към моят съпруг, който ме прави най-щастлива и обичана жена!", написа народната изпълнителка и публикува две снимки от сватбения ден, който е бил в събота (5 октомври).

Реклама

Лилия не е в типичната бяла булченска рокля, а в елегантен костюм от две части. Държи букет в ръце, а на една от снимките се вижда и мястото, където красавицата се врича във вечна вярност на своя любим - на открито в изискана винарна край Свиленград.

Около специално изградената арка се виждат 20 стола, което означава, че тържеството е било в тесен семеен кръг. На фотосите Лилия не показва присъстващите, а самоличността на своя избраник също остава скрита.

Лилия Семкова е фолклорна певица и бесарабска българка. Идва у нас през 2015 г., за да участва в "България търси талант" и остава в своята прародина, както я нарича. Участничка във "Фермата 4" и надарена с кристален глас от природата, Лилия изпява едни от най-непреходните и мелодични народни песни.

„Най-голямата ми битка, това е битката ми с моето сърце. От една страна аз живея на мечтаното място, занимавам се с най-прекрасното нещо-пея! Но пък от друга страна съм далеч от моя роден дом, моите родители и роднини. Тежко ми е и сигурно до края на живота ми това ще тежи. Изпитанията не спират цял живот, едно минава, а друго идва. Но най-важното е да не се предаваме и да вярваме. Да се борим с трудностите и да не се отчайваме. Вярвам, че когато имаш мечти и правиш всичко възможно те да станат реалност, трудиш се и се стараеш, те рано или късно се сбъдват. А моята мечта е да пея, да създам семейство в България, моите близки да са живи и здрави и да живеем в мирни времена!", споделя в интервю за „България Днес" преди две години Лилия.

Четете още

Певица се обръща три пъти с колата, докато пътува за тв изява

Певица се обръща три пъти с колата, докато пътува за тв изява

Фолкорната певица Лилия Семкова: Дойдох в България самичка с три куфара на летището

Фолкорната певица Лилия Семкова: Дойдох в България самичка с три куфара на летището

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама