Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19043705 www.bgdnes.bg

Лоренцо забогатя, хвали се с 20 бона кеш

  • От мама ли са парите? 
  • Без да е ясно какво точно работи, синът на Софи Маринова държи дебели пачки по стотачки 

Лоренцо забогатя! Въпреки всички изцепки и проблеми със закона през последната година и без да е ясно какво точно работи татуираният младеж, наследникът на Софи Маринова демонстрира повече от луксозен начин на живот. А последната му хвалба в социалните мрежи е как държи 20 бона кеш в ръцете.

Лоренцо публикува клип, в който се радва на пачките, които са само от нови стотачки. Наред с това богаташкият наследник се фука с готиното си гадже Катерина Калейн, с която обикалят скъпарски дестинации и заведения.

Реклама

По-рано синът на Софчето за пореден път остана без книжка, научи екип на "България Днес". Повтарящата се като въртележка наказателна акция от КАТ към уличния джигит обаче грам не е сломила самонадеяния младеж, който, вместо да почувства вина, пак гордо се хвали в социалните мрежи с бесни скорости. Лоренцо разказа в своя инстаграм: "Еми като нямам вече книжка, ходя на картинг". Той показа и зашеметяващи резултати на таблото с имената на състезателите, като, разбира се, Лоренцо е №1 в скоростта.

Безразсъдният на пътя фолкаджия преди две години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния "Студентски град". До него на предната седалка на зеления му мерцедес се возела гласовитата му майка. По непотвърдени данни Софи Маринова вдигнала скандал на патрулиращите ченгета, защото синът й бурно отказал да бъде подложен на тест за наркотици и алкохол. По информация на МВР дръзкият Лоренцо дори опитал да избяга от проверката, като запалил двигателя и изчезнал, но патрулиращият екип на Седмо РПУ го погнал и заловил.

Малко след този инцидент обаче разглезеният синковец качи видео в своя инстаграм, на което се показва как бясно шофира същия зелен мерцедес, този път по Околовръстното шосе на София. На видеото се вижда и татуировката на шофьора на лявата ръка - същата, която Лоренцо е изрисувал под лявата си китка. Тогава отнетата книжка не попречи на Лоренцо да шофира из София.

По-късно маминото синче се изгаври с пътни полицаи, вместо да си вземе поука.

Единственият наследник на ромската перла реши да разкрие истината за взимането на книжката му, за която първо "България Днес" писа. Според информация, разпространена в някои медии, синът на Софка е карал с бясна скорост. Преминава покрай патрулен екип, който тръгва да го гони. Гонката продължава няколко минути, а Лоренцо е заловен.

"Какви са тези глупости. Как патрулката, дето е 100 коня, ще ме стигне. Боже...", възмути се преди ден Лоренцо в социалната мрежа.

Наред с това Лоренцо и Катерина се похвалиха в социалните мрежи как Софкиният син кара със 192 км/ч тузарско БМВ по магистралата при максимално разрешени 52 км/ч по-малко.

Четете още

Софи Маринова с КУЛТОВ поздрав за ЧРД на Лоренцо (Видео)

Софи Маринова с КУЛТОВ поздрав за ЧРД на Лоренцо (Видео)

Лоренцо на Софка май пак скъса с гаджето, сърцето му е разбито

Лоренцо на Софка май пак скъса с гаджето, сърцето му е разбито

Синът на Софи Маринова дава 10 бона награда за залавянето на измамници в интернет

Синът на Софи Маринова дава 10 бона награда за залавянето на измамници в интернет

Лоренцо на Софи Маринова се подиграва на полицията

Лоренцо на Софи Маринова се подиграва на полицията

Реклама
Реклама
Реклама