Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18947865 www.bgdnes.bg

Гадост! Плюят в устата на ергенка за 2 цигари

 

Валерия поема мъжки слюнки доброволно, за да получи награда 

Ергенката Валерия премина всякакви граници на благоприличие. Красавицата доказа, че е готова на всичко, когато силно иска нещо. В случая никотиновия глад на Дакова се оказа движеща сила за голяма излагация. Ергенката позволи да й се изхрачат в устата само и само за да получи една цигара.

Моделката участва в интернет риалити, в което няма достъп до външния свят и до неограничено количество цигари. Оставайки без фасове, на Валерия й хрумва гениалната идея да направи шоу с плюене уста в уста, за да си издейства награда. След дълги преговори продукцията се съгласява и нейната вярна дружка Кристиян Янков е готов да й помогне в начинанието. Правилата са следните: Валерия застава на стълбите на първия етаж от имението, в което са настанени, а Янков се качва на третия. Двамата имат десет опита, в който Кристиян да успее да уцели със слюнката си устата на изкусителката.

Реклама

"Аз бих му плюла в устата, но съм сигурна, че няма да го нацеля, затова Янков давай", надъхва Валерия.

На момчето са му нужни шест опита, за да изпълни мисията успешно. По средата дори устат му пресъхва и се налага кратка пауза, докато успее отново да събере слюнка, с която да нацели Валерия. През цялото това време палавата ергенка стои с отворена уста и изплезен език, а останалата част от групата се е заредила по стълбите и гледа шоуто.

След като Янков успява да се изхрачи в устата на Валерия, двамата получават по една цигара, която изпушват с кеф на двора в комбинация с малко водка.

"Няма да ги споделяме. Ние си плюхме в устите. Не ме интересува, който иска да ме псува, който иска да ме мрази, това вуйчо ми ще го гледа", гризе я съвестта Валерия.

Кристиян, който видимо е привлечен от Дакова, пък се притеснява, че 7-годишната му дъщеря ще стане свидетел на това и се вайка какъв пример всъщност й дава. Терзанията на двамата младежи не продължават дълго. Когато изпушват цигарите си, двамата започват да кроят нови планове за глупости, с които да привлекат вниманието и да си изпросят още никотин. Сред идеите им е дори следващият път Валерия да уринира в устата на Кристиян. Дали са сериозни - времето ще покаже.

Четете още

МНОГО МИЛО! Победителката в "Ергенът" прости на Карабаджак

МНОГО МИЛО! Победителката в "Ергенът" прости на Карабаджак

Синът на Мария Гроздева не говори за Мария Бакалова

Синът на Мария Гроздева не говори за Мария Бакалова

ЧЕСТИТО! Ергенката Ирина е бременна (ВИДЕО)

ЧЕСТИТО! Ергенката Ирина е бременна (ВИДЕО)

Ергенката Валерия грее след раздялата с Евгени

Ергенката Валерия грее след раздялата с Евгени

Реклама
Реклама
Реклама