Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18928785 www.bgdnes.bg

Синът на Мария Гроздева не говори за Мария Бакалова

На партито за новия сезон на bTV

Лили Боянова не се е разделяла с Ники Пенчев

Засукани мацки цяла вечер сваляха гаджето на Мария Бакалова - Валери Григоров, видя "България Днес" на партито за новия сезон на bTV. Както знаем, в момента Валери и Мария Бакалова ги разделят времето и пространството, тъй като той е тук, а тя в Щатите. Каскадьорът не пожела да отговори дали все още са във връзка с нашето холивудско момиче.

Реклама

Междувременно водещата на новините Лили Боянова пак е с гаджето си - продуцента Ники Пенчев, въпреки че мълвата ги бе разделила за известно време. Двамата си гукаха цяла вечер, а към тях от време на време се присъединяваха Ники Кънчев и Камен Алипиев.

Лицата на bTV Златимир Йочев и Мария Цънцарова, както Виктория Петрова и Юксел Кадриев първи си тръгнаха от купона, като никой от тях не пи и грам.

Продуцентът Нико Тупарев дойде с жена си Катя, като заформи приятелска раздумка с медийните шефки Венелина Гочева и Моника Станишева.

Почти всички настоящи и бивши звезди на bTV вдигнаха наздравица за новия сезон - Деси Стоянова, мастършефовете Илиян Кустев и Явор Сарафов, участнички от последния сезон на предаването "Ергенът" се радваха като деца и подскачаха на песните на Керана. Самата тя дойде под ръка с интересен младеж с тънки мустачки. Певицата забавлява половин час публиката, а след това глас извиси варненката Дара. С черните си очила и футуристично облекло тя напълно отговори на дрескода на събитието - "Ти в бъдещето". В сребристи рокли се появиха и водещите на "Преди обед" Франческа Папкала и Зейнеб Маджурова.

Реклама

Краси Радков пристигна в компанията на съпругата си Станислава. Актьорът дружески се прегърна с продуцента Радо Тушев и разбира се, го попита - не му ли липсва "Биг брадър". Тушев нищо не отговори, но двамата се разсмяха.

Грандиозното начало на купона бе дадено от главния изпълнителен директор на медията Ралф Бартолайт, който обяви новите предавания и иновативни идеи на екипа.

Веднага след това започнаха танците, а като най-добра танцьорка се изяви спортната журналистка Николета Маданска, която бе в прилепнала червена секси рокля.

Купонът завърши в малките часове на нощта.

Четете още

ЕКСКЛУЗИВНО! Мария Бакалова и Валери разделени

ЕКСКЛУЗИВНО! Мария Бакалова и Валери разделени

СТИСКАМЕ ПАЛЦИ! В САЩ предрекоха "Оскар" за Мария Бакалова

СТИСКАМЕ ПАЛЦИ! В САЩ предрекоха "Оскар" за Мария Бакалова

"Спайдърмен" може да отмъкне Мария Бакалова от Валери

"Спайдърмен" може да отмъкне Мария Бакалова от Валери

Мария Бакалова триумфира над критиците в Лондон

Мария Бакалова триумфира над критиците в Лондон

Реклама
Реклама
Реклама