Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18804249 www.bgdnes.bg

Артистът Иво Димчев: Завистливи наши певци нападат Ед Шийрън

Певецът потресен от злобата, изляна от негови колеги върху световната звезда

Веднага след концерта на Ед Шийрън в София Иво Димчев изригна, че "един доста популярен български певец" си позволил да направи пред него изключително грозни коментари за британската поп звезда.

Реклама

"Отрови ми ушите с мнението си за Ед Шийрън. "Един бездарен урод, който е станал популярен най-вече заради грозотата си!" Хората от съжаление го слушали. Потресе ме да чуя артист да мисли и говори така за друг артист", възмущава се провокативният изпълнител и шоумен.

Димчев не пожела да разкрие името на популярния наш певец, вгорчил слуха му с отвратителната си реплика по адрес на Шийрън. За "България Днес" обаче майсторът на пърформанса обобщи, че "заради това тези хора стоят в локалната сцена и не могат да излязат извън нея".

"Дължи се именно на мирогледа им, който е много тесен. Тяхната цел е да задоволяват една много малка, локална аудитория и те не виждат нищо, което е по-мащабно, което докосва хората по целия свят. Говорим за световната музикална сцена, а не на 25 села. Нормално е да не разбират Ед Шийрън, нормално е да го хулят, нормално е да завиждат", разкритикува нашенските поп величия Иво Димчев. "Понякога, следвайки евтините си стандарти за визия и музика, е по-добре да замълчим, когато става въпрос за нещо толкова голямо и стойностно", препоръчва им ексцентричният артист.

Абсолютната фаворитка в българската поп музика за Димчев е Лили Иванова. "За нея мога да кажа само хубави думи! Тя е един артист, който е показал освен безкрайната си дисциплина, че е много смел, също много интелигентен, безкрайно чувствителен, с безкраен респект към публиката и към себе си... Имам безкрайно уважение към нея! Плакал съм през цялото време на един неин концерт. Никой друг артист не ми е въздействал така на живо. Не съм очаквал това, но се случи. Останах шокиран, изненадан и разбира се, благодарен за това изживяване", още се вълнува провокативният певец.

Иво Димчев отхвърля сравнението между естетиката на ранния Мариус Куркински и своето творчество. "При Мариус едва ли може да се говори за определена естетика. Беше ми интересен в първите години на неговото творчество. В момента, когато започна да става прекалено местен, да работи с български автори и да говори на диалект, оттам нататък не говоря за него.

Защото аз се определям като артист на света, а не като представител на някаква демографска зона или локална публика", категоричен е екстравагантният изпълнител и шоумен.

Четете още

Иво Димчев: Нямам връзка от 14 години

Иво Димчев: Нямам връзка от 14 години

Иво Димчев: Мила Роберт не заслужава хейта

Иво Димчев: Мила Роберт не заслужава хейта

Иво Димчев след отказа за досъдебно производство: Дано Борислав Сарафов ми помогне!

Иво Димчев след отказа за досъдебно производство: Дано Борислав Сарафов ми помогне!

Иво Димчев се ИЗГАВРИ с Путин, нарисувал му е портрет с перука

Иво Димчев се ИЗГАВРИ с Путин, нарисувал му е портрет с перука

Реклама
Реклама
Реклама