Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18678492 www.bgdnes.bg

Преслава го закъса със слуха, тръгна със слушалка по участия

След 20 години по нощни заведения 

Фолкпевицата не чува музиката в шумните дискотеки, залага на пеене на живо 

Преслава с революционна стъпка в чалгата!

Фолкпевицата вече ходи по участия със специална слушалка, за да може по-добре да чува музиката на песните, които изпълнява. Добричлийката вече две десетилетия обикаля дискотеки и кръчми, като шумът в нощните заведения вероятно вече се отразява на слуха й. Колежките й продължават да се доверяват на музиката, която гърми от тонколоните край тях, но Преслава иска добре да чува музиката. Още повече че залага на пеене на живо, а не на така популярния плейбек.

Реклама

На дискотека по родното Черноморие Преслава показа новата си придобивка и веднага започнаха да валят въпроси от нейни фенове за какво служи. Слагането на слушалка се използва масово от изпълнителите, когато имат концерти в зала, но не е масово явление в чалготеките. Затова и нововъведението мигновено привлича интереса на меломаните.

Традиционно през лятото рекордьорката по награди "Певица на годината" е затрупана с участия и понякога има месеци, в които почива не повече от седмица. Откакто стана майка, Преслава реши да поразреди изявите си и да прекарва повече време със семейството си, както и да пътува и до далечни дестинации. С по-малкото работа добричлийката реши да помисли и за здравето си, тъй като толкова много години нощен живот и работа по сцени със сигурност оказват негативно влияние.

Преслава 99,9% ще се откаже от идеята си да прави втори юбилеен концерт. Една от иконите на попфолк реши да ознаменува 20 години на сцената с пищна изява в "Арена София". Билетите за събитието вече са изчерпани, а Преси обяви, че умува дали да не направи и още един спектакъл, за да може всички желаещи да се насладят на музиката й. Но това изглежда почти невъзможно. И най-вероятно Преслава скоро ще обяви, че втори концерт няма да има.

Четете още

Преслава отказва втори юбилеен концерт

Преслава отказва втори юбилеен концерт

Преслава умува да рискува ли с втори концерт в Арена София

Преслава умува да рискува ли с втори концерт в Арена София

Преслава се подиграва със Софка, вижте защо

Преслава се подиграва със Софка, вижте защо

Чалгаджийката Преслава май се сгоди

Чалгаджийката Преслава май се сгоди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама