Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18402414 www.bgdnes.bg

Светлана Гущерова категорична: Ще съдя за побой Кирил Терзиев!

Наскоро Светлана Гущерова се замеси в скандал с друг привкус. Преди месец моделката обяви, че е била жестоко пребита от олимпийския медалист Кирил Терзиев. Най-шокиращото в цялата ситуация е, че сагата се разиграва пред погледа на децата й.

Още тогава бившият борец сподели пред "България Днес", че обвиненията на плеймейтката са неверни, а двамата със съпругът й му дължат много пари и са затънали в дългове. Кирил призна също, че Гущеров ходил при него да му иска заем за почивка и дори се разплаква от страх, че съпругата му ще го напусне, ако не изпълни желанието й. Скоро след случката красавицата завежда дело срещу Терзиев.

Реклама

"Не съм се отказала да го съдя и не са верни нещата, които се пишат, че съм спряла делото. За съжаление, когато бях на разпит в полицията, съдийката и адвокатите ми забраниха да коментирам случая. Абсолютно нищо не мога да кажа, докато не се развият нещата, защото това нещо лично на мен ми пречи много по делото, както и фактът, че бях пуснала видеоклип как Кирил ми посяга. Не знаех, че това за съда и прокуратурата е голям проблем и си създадох неприятности, без да искам", категорично заяви за "България Днес" Светлана Гущерова.

В същото време блондинката изненадващо написа в социалните мрежи, че се разделя с бизнесмена Християн Гущеров, с когото са женени от 5 години и вече имат четирима наследници. Ден след това моделката обяви точно обратното.

Какво точно се случва и случва ли се въобще между двамата, и Светлана, и Християн отказват да уточнят. Всички опити на "България Днес" да се свърже с моделката и съпруга й удариха на камък, след като нито един от двамата не вдигна телефона си.

Драмата започна в четвъртък през нощта, когато чаровната блондинка написа шокиращия текст в социалните мрежи.

"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек", написа Гущерова.

Малко след това статусът бе изтрит.

Вчера следобед Гущерова пусна снимка, на която е с половинката си Християн на рождения му ден. Под него манекенката написа: "Обичам те!".

Какво се е случило между двете публикации за момента няма яснота. Досега не се е появявала информация за скандали между Светлана и Християн. Двамата показваха публично колко много се обичат, като плод на любовта им са четирите им деца.

Четете още

Гущерова се раздели с Християн, после обяви, че го обича (Обзор)

Гущерова се раздели с Християн, после обяви, че го обича (Обзор)

ОБРАТ! Гущерова се отрече от развода, обясни се в любов на Християн

ОБРАТ! Гущерова се отрече от развода, обясни се в любов на Християн

ШОК! Светлана Гущерова се раздели с Християн

ШОК! Светлана Гущерова се раздели с Християн

Съд забрани на Гущерова да говори за побоя

Съд забрани на Гущерова да говори за побоя

Реклама
Реклама
Реклама