Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18299476 www.bgdnes.bg

Гаджето на внука на Фидел Кастро иска среща с Тодор Славков

Диджейката Кеня идва на морето в Лозенец, надява се да срещне наследници на наши соцвеличия

Любимата жена на внука на Фидел Кастро - Антонио - Кеня, идва в Лозенец директно от Ибиса. Красавицата е световна диджейка. Едно от желанията й у нас е да се запознае с Тодор Славков - внукът на Тодор Живков, тъй като е слушала много за него от любимия си Антонио. Кеня е проявила интерес и към други деца на соцвеличия, за които се знае, че имат вили в Лозенец и смятат да празнуват 1 юли - Джулая на морето.

Реклама

Мацката и внукът на Фидел се запознават на ревю на "Шанел" в Хавана. Диджейката е поканена, за да пуска своите сетове, а Антонио дефилира на модния подиум. Наследникът на Кастро е един от най-желаните ергени в Латинска Америка, живее в Маями, често пътува и се забавлява по световните парти дестинации.

Кеня е родена и израснала в Хавана, където ритъмът, танцът и поезията са във въздуха. Във вените й текат слънце и салса.

"Първият път, когато отидох на парти с електронна музика, беше в началото на 2000-те и си спомням, че чух The Underground на Celada. Беше нещо много различно и аз я харесах. Мисля, че от този момент нещо се промени в мен и разбрах, че животът ми ще ме отведе в тази посока", споделя красивата кубинка за началото на кариерата си. Първоначално тя е перкусионист и свири на бонго.

Освен нея слънцето ще се посреща в "Хасиенда бийч" и от още енигматични диджеи - Мистър К. и Димо БГ.

През уикенда пък, в морската столица Лозенец от 21,00 часа на пристанището на малкия плаж ще се прожектират филми от международния фестивал за късометражно кино "Карантина". На фокус ще са широк кръг от теми като екология, опазването на автентични култури, истории за екстремни места и социално значими за човешките отношения теми. Входът е свободен.

Четете още

Продуцентът Димитър Тодоранов води 20 световноизвестни диджейки у нас на морето

Продуцентът Димитър Тодоранов води 20 световноизвестни диджейки у нас на морето

Гаджето на Кейти Пери идва в Лозенец

Гаджето на Кейти Пери идва в Лозенец

Реклама
Реклама
Реклама