Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18238500 www.bgdnes.bg

Актрисата Eлен Колева: С Диана Димитрова сме бунтарки, не можем да правим изкуство в токсична среда!

Не съм се омъжвала, това беше шега, каза звездата от "Шивачки"

"Напълно разбирам защо моята колежка Диана Димитрова иска да се откаже от театъра и киното. Ние с нея сме бунтарки. И затова не можем да правим изкуство в токсична среда." Това каза специално за "България Днес" актрисата Елен Колева.

Звездата от "Шивачки" подчерта, че "не си пие кафето с Диана Димитрова", но много я цени "като творец и жена".

Реклама

"Диана е човек с много свободен дух, не само актриса, но и много талантлив художник и писател. Няма как да се впише в такава среда. Според мен е отвратена от задкулисните игри в гилдията и й е дошло в повече да играе сред тези интриги", смята Колева.

"На мен също ми беше много трудно да съществувам в такава среда. Защото чистото изкуство е прекрасно, но то е едната страна. От другата обаче са хората, които го налагат", очертава проблема в разминаването между двете страни популярната актриса.

Родената в Монтана красавица призна за вестника, че "ще прекара в мързелуване цялото лято". "Няма да пътувам никъде в чужбина. Оставам в България. Ще се търкалям по тревата на сянка", описа лятната си програма Елен Колева.

С неподражаем хумор тя разказа за "България Днес" и какви реакции предизвикват и сред някои нейни колеги, и сред "широката публика" клиповете, които качва напоследък.

"Много често не разбират, че си правя шега. Например наскоро ми се обадиха ваши колеги, които взели, че повярвали, че в съседен до моя апартамент се е заселило женско привидение", коментира през смях брюнетката, която от няколко години се е посветила и на изучаването и преподаването на древни и нови духовно-астрални практики. С тайнствен глас облечената в черно актриса нашепва в клипа, че всеки ден от комшиите й се чувал загадъчен женски смях. "Щях да й завидя, но какво ли всъщност се случва там?", пита във видеото Елен. За непосветените остава като "25-и кадър" нейното намигване, издаващо, че просто си прави майтап с лековерниците.

"Шега е и че съм се омъжила", призна още Колева. Този клип определено е "бисерът" в шеговития видеоархив на известната актриса.

Четете още

Актрисата Диана Димитрова си обича целулита

Актрисата Диана Димитрова си обича целулита

Диана Димитрова: Спирам с актьорството заради рисуването

Диана Димитрова: Спирам с актьорството заради рисуването

Диана Димитрова: Напускам театъра и киното

Диана Димитрова: Напускам театъра и киното

Eлен Колева лудо влюбена, бохем влезе в сърцето й

Eлен Колева лудо влюбена, бохем влезе в сърцето й

Реклама
Реклама
Реклама