Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14783435 www.bgdnes.bg

Eлен Колева лудо влюбена, бохем влезе в сърцето й

Аз не си падах по теб, аз пропаднах в теб, обясни се на новото си гадже актрисата

"Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред", изля емоциите си в социалните мрежи Елен Колева.

Реклама

Актрисата не крие, че е хлътнала до уши по столичен артбохем. Двойката е избрала култовия крайморски курорт Лозенец за романтичната си лятна ваканция. Бившата муза на писателя Калин Терзийски и новото й гадже са качили свои общи фотоси във фейсбук, в които са нагазили до колене в морето. В житейското засега двамата се носят на крилете на любовта и приятелите на Елен им пожелават да остареят заедно, оставайки, разбира се, вечно млади по дух.

За новия избраник на звездата от "Шивачки" се знае със сигурност, че не е от света на киното и театъра, но принадлежи към света на изкуството заради професията - майстор на артфотографията. В социалните мрежи и ютуб любимият мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов - коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение между двата профила показва, че става въпрос за един и същи човек.

На повечето си снимки душеведът фотограф се е стилизирал в индийски стил като йога гуру, с което вероятно е грабнал актрисата. Напоследък Елен си пада по мистиката и езотеричното и даже се обяви за лечителка с метода на чакрите и астралите. Наскоро Елен напуска в профила си във фейсбук и кадри от софийското село Плана, където пред местен паметник, подобен на будистка пирамида, е направила шпагат, облечена в индийско сари.

Този път, изглежда, Елен Колева е успяла да открие правилния човек в живота си. Преди няколко месеца актрисата пусна цяло видео в инстаграм, в което се жалва от неуспешните си връзки, заради които стигнала до дъното.

"Моята най-съществена трансформация се случи, когато влязох във връзка с човек, който много повлия на моята кариера в негативен план. И тогава реално в тази връзка започнах да губя позициите си, започнах да губя възможностите си", изповяда личната си драма зеленооката чаровница.

Реклама

Към днешна дата този горчив опит е останал зад гърба на Елен и по всичко личи, че актрисата е лудо влюбена. Години наред след скандалната си раздяла с мъжа, без малко не съсипал кариерата й, Колева публично разголи душата си. И в нейния център артбохемът е заел централното място.

"Ти си пътешествието, което искам да поема. Ти си ходенето по ръба на висока сграда, въпреки страха ми от височини. Ти си ароматът на въздуха след буря и дълбините на морето, от които така се боя", реди лирични признания експоловинката на Калин Терзийски.

От съвместните кадри на двамата става ясно, че и Елен, и омаялият я "душевед" обожават морето, най-древния декор на всички романтични истории.

Самата актриса твърди с апломб, че новата й любов е най-сладкото "удавяне" в живота й.

"Аз не си "падах по теб", аз пропаднах в теб, както човек пропада в дълбок океан, потъвайки в сините му дълбини. И това е най-приятният начин да се удавиш", убедена е влюбената като ученичка Колева.

Успех!

Реклама
Реклама
Реклама