Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18219742 www.bgdnes.bg

Мила Робърт кара без винетка, глобяват я 200 лв.

Катаджии спипват певицата на Околовръстното, тя си плаща веднага

"Животът на възрастните хич не е лесен. На тях им се налага постоянно все нещо да плащат. Забравят ли, плащат двойно повече. Заради това ме глобиха 200 лева на пътя." Това призна специално за "България Днес" актрисата Мила Робърт.

Преди 2 дни певицата бе засечена от патрулиращ екип, докато шофира в околностите на столицата. Компания в колата на предната седалка на Мила прави майка й Ваня Щерева. При проверка на документите се оказва, че изпълнителката на песента "Покемон" е забравила да си поднови годишната винетка.

Реклама

За да засрами своята дъщеря "забравана", сценаристката Ваня Щерева пусна видео в социалните мрежи. На него се вижда как Мила с бодра крачка се отдалечава от патрулката в посока своята кола и жизнерадостно казва на майка си: "Хванаха ме, сбараха ме. Сега ще ме заключват".

"За какво?", пита Щерева и 27-годишната Мила още по-жизнерадостно й отговаря: "За без винетка". "5 месеца?", гадае Щерева. "Не, само 3. Имам пари, угаждам си", изчуруликва актрисата с чувство на вина и започва да танцува нещо между самба и кючек на пътя пред погледа на майка си.

"Наистина не е лесно да си възрастен. Най-вече заради постоянните плащаници. Ето сега ме сварвате да се занимавам с едни сериозни счетоводства и ми е гръмнала главата. Но внимавам да не пропусна нещо да платя, че пак ще плащам двойно", споделя певицата.

За глобата от КАТ тя разказа, че за 3 месеца просрочка наказанието струва 200 лева. "Веднага си я платих. Подсетят ли ме, стриктно си плащам каквото трябва", откровена е певицата, която се прочу с отявлената си подкрепа в защита на гражданските права на хомосексуалистите, бисексуалните и транссексуалните у нас. Слагай си напомняния в календара, Мила, за да не плащаш всички данъци и такси по два пъти в годината. Хем ще ти е по-рентабилно, хем няма да си извън закона!

Четете още

Мила Роберт дарява кръв, пречиства се

Мила Роберт дарява кръв, пречиства се

ДОСИЕТАТА "Х"! Мила Робърт стана извънземно

ДОСИЕТАТА "Х"! Мила Робърт стана извънземно

Ваня Щерева „си гледа на книга"

Ваня Щерева „си гледа на книга"

Ваня Щерева има отворена връзка

Ваня Щерева има отворена връзка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама