Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18152464 www.bgdnes.bg

Милитао издържа бившата в Бразилия

Каролине Лима живее без пари в негова къща с новия си

Защитникът на "Реал" (Мадрид) Едер Милитао позлати бившата си половинка и майка на дъщеричката му Каролине Лима, въпреки че двамата продължават да водят съдебни битки.

Защитникт покрива наема на жилището й в Бразилия, в което инфлуенсърката живее с детето им. Той плаща до 10 000 реала на месец. Освен това Милитао й превежда шест фиксирани минимални заплати – общо около 8472 реала на месец. Футболистът поема и заплатите на домашна прислужница и бавачка, пише hotsport.bg.

Реклама

В допълнение към тези разходи, бранителят на "Реал" покрива разходите за уроци по плуване, както и всички допълнителни разходи, като лекарства, здравен план и дрехи. Според медиите общите разходи на Милиато възлизат на над 25 472 реала (4500 евро). В тази сума не влизат допълнителни разходи. Това са много пари за живот в Бразилия.

Милитао и бившата му са в епичен съдебен спор за издръжката на дъщеря им. В същото време Каролине вече има нов футболист в живота си. Това е Лео Перейра от "Фламенго". Сапунката е пълна поради фактът, че Едер ходи с Таина Кастро. Тя от своя страна е бивша на новия на Лима.

Четете още

Бившата на Милитао си ремонтира бюста

Бившата на Милитао си ремонтира бюста

Нова силиконова мацка за Милитао

Нова силиконова мацка за Милитао

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама