Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17907991 www.bgdnes.bg

Eвгени Минчев: Не поканих Тодор Славков на вернисажа за Батето

Иван Славков ме нарече "българския Петроний", открадна заради мен пепелник от хотел "Родина", каза Лорда

"Не поканих Тодор Славков на вернисажа ми в чест на рождения ден на Иван Славков!". Това каза за "България Днес" организаторът на изложбата от свои картини плюс изискан коктейл за юбилея на Батето Евгени Минчев. Лице на партито бе вдовицата на Иван Славков - бившата макенекенка Валя Славкова. Нейният екссъпруг обаче - именитият актьор Николай Сотиров, въпреки че приживе бе един от най-близките приятели на Батето, не бе забелязан на вернисажа, а и до последно твърдеше, че не само не е получил покана, но дори и не знае за това събитие. Почетоха изложбата обаче дългогодишната секретарка на Иван Славков - Благородка Петкова, поп звездата Искрен Пецов и телевизионната ВИП кулинарка Веси Цюрбрюг.

Реклама

Лорда така и не посочи пред вестника причината единственият наследник на Батето да липсва от знаковото събитие, но хора от хай средите коментират, че отношенията му през годините с Малък Тошко са на приливи и отливи, при това бурни. А паркетният лъв не е нито от забравящите, нито от цепещите басма на когото и да било.

"Бяхме много близки с Батето", довери Минчев. Той разкри, че зетят на Тодор Живков го е кръстил "българския Петроний" (древноримски писател и сатирик, автор на "Сатирикон" - б.а.). "На един мой рожден ден ми подари пепелник. И ми каза, че заради мен го е откраднал от хотел "Родина", спомня си забавни моменти от общуването си с покойния шеф на БОК Лорда.

Пътищата на светския хроникьор №1 на България и сина на Батето на няколко пъти се преплетоха пред очите на "драгите зрители". Във "ВИП брадър" двамата си размениха гореща целувка ала Брежнев и Хонекер. Това веднага породи слухове, че между двамата има нещо повече от светско познанство. Според запознати обаче и Лорда, и Тодор Славков били страшно недоволни от тези подмятания и това станало една от основните причини да преустановят комуникацията помежду си.

Спомняме си също, че, верен на нрава си при всеки удобен случай да дърпа лъва за опашката, Минчев нападна Малък Тошко заради алкохолните му изцепки в къщата на риалитито. При една от тях внукът на Тато дори си свали бельото.

Тогава Лорда изригна, че е "огромна несправедливост" да са поканили Тодор Славков, а не него, във "ВИП брадър олд старс".

"Какво искате, това е приемственост. Дядо му цял живот ни показваше среден пръст, Тодор ни го показа "целия". А като имаш голяма паламарка, що да не си я покажеш?", подметна къде на шега, къде наистина Евгени Минчев.

Реклама
Реклама
Реклама