Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17582544 www.bgdnes.bg

Естрадната легенда Мими Иванова: Още получавам по 15 лалета на концерт

Развигор е моят отдушник, казва певицата

Още получавам по 15 лалета на участие. Винаги!

Това разказа пред "България Днес" именитата певица Мими Иванова, един от чиито хитове се казва точно така - "15 лалета".

"Просто почитателите ми подчертават, че букетът е точно от 15 лалета. Те ми се превърнаха като символ на цветята", допълва изпълнителката.

Реклама

Новият албум, който в началото на годината издадоха двамата с Развигор Попов, е наполовина нов и наполовина стар. В него има нови песни на Развигор, както и стари шлагери в нов аранжимент.

"Албумът ни е като колекционерски, защото в момента хората имат флашки и други неща в колите и рядко си купуват дискове", казва певицата.

Мими и нейната половинка Развигор Попов са вече 48 години заедно на сцената и в живота и отсега се замислят за половинвековния юбилей, който им предстои.

"50 години! Това е толкова много. Върнахте ме в младостта." Да не забелязваш как почти половин век си бил с някого, според нея е и тайната на дългата връзка. "Рецептата е единият търпи, после другият. Сменяме се. По-често той търпи. Напоследък сме по-толерантни един към друг", допълва певицата.

Тя разказва, че когато Развигор го няма, я хваща логореята и започва сама да си говори. Търчи от стая в стая и си мърмори нейни си неща, които обаче са свързани и с Развигор. И няма как да е иначе, след като са заедно от почти половин век.

Двамата са в абсолютна симбиоза и не си правят проблеми. Не се ревнуват, защото си имат абсолютно доверие. Мими дори твърди, че ако се ревнуват, тя няма да може да пее.

Реклама

"Аз си вървя през стаите и си нареждам и знам, че има кой да ме слуша", казва тя и добавя: "Вече сме забравили да си говорим, страшното е, че само си пишем. Когато се видим с някого, всичко като телеграма се изстрелва".

На певицата й липсва живото общуване с хората, както и това да седне на кафе с приятелка или приятел и да изкара някакво безвремие, без да си пише по телефона само.

Четете още

Развигор с голям подарък за 8 март към Мими Иванова

Развигор с голям подарък за 8 март към Мими Иванова

Мими Иванова: Развигор избяга, няма с кого да си говоря

Мими Иванова: Развигор избяга, няма с кого да си говоря

Реклама
Реклама
Реклама