Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17219680 www.bgdnes.bg

Тандем от "Братя" се събира в нов филм

Филмът "Защото обичам лошото време" с Владимир Михайлов и Неда Спасова – в главните роли, тръгва по кината в цялата страна от 5 април, съобщават от екипа.

Лентата е заснета миналата година във Варвара, Ахтопол и Синеморец. Преди да стартира по кината, филмът ще има прожекции на "София филм фест", където е един от двата български филма в състезанието.

Реклама

Ирина и Борис са приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца. Сценарист и режисьор на филма е Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея. Това е първият ѝ проект от такъв мащаб в България, а корейското влияние се усеща във визията на всеки кадър, разказват от екипа.

Филмът е и завръщане в киното на Боряна Пунчева, която след знаковите си изпълнения в "Дами канят" и "13-ата годеница на принца", прави роля като мистериозната г-ца Теменуга. С комедийно присъствие (този път на голям екран) се включва и Елени Декидис, която е сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо е за Веселин Ранков. Специално участие има и Иван Бърнев.

В саундтрака влизат песни на Борис Карадимчев – новата версия на "Любовта, без която не можем" на "Тангра", "Моя любов" на Богдана Карадочева, "В някой час" на Маргарита Хранова. Към тях се включват Веселин Маринов с "Един миг от рая" и Владо Михайлов с групата си Rewind и "Луд по теб".

"След като гледа мой късометражен филм, Борис Карадимчев ми каза, че иска да напише музиката за първия ми пълнометражен проект. За съжаление, той си отиде от този свят, но благодарение на дъщеря му Боряна Карадимчева музиката му ще звучи в киносалоните", казва Яна Лекарска.

Четете още

Победител от "Капките" ВЛИЗА в ново риалити

Победител от "Капките" ВЛИЗА в ново риалити

Нова ТВ обяви кога тръгват "Капките"

Нова ТВ обяви кога тръгват "Капките"

Неда Спасова лудува в Италия (Снимки)

Неда Спасова лудува в Италия (Снимки)

Неда Спасова гушна вълк

Неда Спасова гушна вълк

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама