Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16993698 www.bgdnes.bg

Нова ТВ обяви кога тръгват "Капките"

Хитовото шоу на Нова ТВ "Като две капки вода" стартира на 18 февруари. Това стана ясно, след като от медията разкриха програмата си за новия сезон.

Медията ще предложи първокласно забавление с мащабни риалити формати и шоу програми, продължение на хитов сериал и семейни телевизионни игри.

Реклама

На 18 февруари (неделя) благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете" ще обедини 8 известни личности в една от инициативите на УНИЦЕФ България. Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки дуетни половинки ще изпълнят любими песни в подкрепа на каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми.

На следващия ден в ефира на Нова ТВ се завръща и дванадесетият сезон на шоуто за звездни трансформации „Като две капки вода". Част от него ще станат 8 български звезди, които ще предизвикат себе си, за да се превърнат в имитатор номер 1 на предаването. Водещи отново ща са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. 

"Един за друг" ще започне новия си сезон в деня на влюбените Св. Валентин. Новият тандем водещи – Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки. Те ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв. Първите два епизода на предаването ще са на 14 и 15 февруари в 20,00 ч. След това романтичното предаване ще се излъчва от петък до неделя в 20,00 ч.

В кухнята на Hell's Kitchen България става напечено от 20 февруари (вторник), когато новите отбори ще прекрачат прага на горещото кулинарно риалити. От вторник до четвъртък в 20,00 ч. атрактивните участници влизат в Кухнята на Ада с амбицията да спечелят голямата награда от 100 000 лв. Към червения и синия отбор за втори път ще се присъедини и специален звезден тим от знаменитости.

Премиерният риалити формат на Нова ТВ „Любовни афери" ще постави сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории всеки петък в 22,00 ч. от 23 февруари. Предаването ще проследи емоционални истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тях е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори. 

Предстои и дългоочакваното продължение на хитовия български сериал „Дяволското гърло", впечатлил не само българските зрители, но и международната публика. Вторият сезон – „Есента на демона", ще потопи зрителите в мистиката на величествения град Велико Търново. Специалният старт на криминалната поредица е на 29 февруари. 

Четете още

Прея СИ СПОМНИ за времето, когато е била Кичка

Прея СИ СПОМНИ за времето, когато е била Кичка

Ненчо Балабанов ТЪЖИ за "Капките"

Ненчо Балабанов ТЪЖИ за "Капките"

Победителят от "Капките" Владимир Михайлов: Говоря си с татко, който почина

Победителят от "Капките" Владимир Михайлов: Говоря си с татко, който почина

Рaчков и Геро в предстартова треска за "Капките"

Рaчков и Геро в предстартова треска за "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама