Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/17002017 www.bgdnes.bg

Улична превъзходна спасява семейството на Есил Дюран

Улична порода куче спасила взаимоотношенията в семействтото на певицата Есил Дюран.

Бела - Това е вторият домашен любимец в семейството, след като фолк звездата се е сбогувала с предишното си кученце, Тоби.

Никой не очакваше, че легендарната изпълнителка ще преиюти улична превъзходна, но идеята за това всъщност идва от своя син - Хари. "Синът м вика: "Мамо трявба да сме против купуването на кучета"", разказва за случката Дюран в "Преди обед" по bTV, "Аз първоначално не си и помислях да имам улично куче в дома ни, но Хари ме светна, че кучетата от приют не са по-лоши от кучетата, които са породисти. Той ме ошашави с въпроса: "Ти кучето за украса ли го искаш или искаш да го обичаш?" И тогава осъзнах, че е прав. Искам куче, което обичам, а не такова, с което да се фукам".

Артистката е имала големи трудности с отглеждането на приютеното котре. "Беше кожа и кости. Ние живеем в центъра на софия в апартамент, беше кошмарно. Синът ми започна да иска да се откаже от нея, но аз му казах, че това не е нещо, което може да се връща. Аз много държа човек да е постоянен в позицията си", сподели дивата от Хасково. Белла е успяла да сплоти семейството на звездата, именно заради предизвикателствата, в което го поставяла: "Синът ми имаше своите много ниски точки и започнахме много превъзпитания. И на кучето, и на Хари, и на мен. Научихме много точно заради Тоби и Заради Белла. Разбрахме колко е важно, когато всичко е свързано", завърши пайнерската фурия.

Четете още

Есил Дюран се стопи!

Есил Дюран се стопи!

Есил Дюран се разгорещи, заговори за ролята на любовницата

Есил Дюран се разгорещи, заговори за ролята на любовницата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама