Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16937660 www.bgdnes.bg

Нов тренд - известните вече са брокери. Ето кои продават имоти

Солидни печалби от сделки с имоти ги карат да се преориентират

Популярните личности вече не разчитат да изкарат пари само от снимки и реклами. Известните у нас научиха нов начин да се печели добре, и то в сфера, която с всяка изминала година се развива все повече.

Става дума за брокерството. Само за последните няколко месеца редица популярни персони се преориентираха и вече продават имоти.

Реклама

Последната, която се гмурна в бизнеса с недвижими имоти, е щерката на Христо Стоичков - Мика. Едната от наследничките на Камата върти агенция с голямата дъщеря на застреляния силов бос Филип Найденов-Фатик - Александра.

Двете дами се решават да предприемат този ход с оглед на ситуацията у нас. Цените на жилища скочиха до небесата, но въпреки това търсене име. А комисионите на брокерите са от 1 до 5 процента от сделката. Или казано с други думи, за продажбата на имот брокерът може да изкарва 20 000 лв., ако сметнем, че средно жилище се търгува на стойност 200 000 евро.

Малката сестра на Александра – Адриана, също е в бизнеса, но далеч по-отдавна от кака си и Мика Стоичкова.

Бившата на Рачков - Анита, също е брокер от няколко месеца. След като се раздели с комика, на знойната блондинка й се наложи да работи, за да изкарва пари. И разбира се, се ориентира към доходоносна работа. Въпреки раздялата с Рачков и спирането на кранчето от негова страна плеймейтката така и не спря да води лъскав живот. А причината - още в първите месеци секси мацката успява да продаде няколко луксозни апартамента, а с процента си от сделките си живее повече от добре.

От години бизнес с продажбата на недвижими имоти развива и Димитър Калайджиев от "Фермата". Бизнесменът влиза в предаването именно с цел да си направи реклама. И ето че успява, защото по негови думи той е сред топброкерите у нас.

Плеймейтката Гергана Стаменова също работеше като брокер. Секси мацката, вместо цял ден да омайва обожателите си в социалната мрежа, решава да започне с продажба на имоти, защото ще вади повече пари, отколкото от социалните мрежи.

Моделката и актриса Ирина Милянкова пък отдавна е в бизнеса. Звездата от "Под прикритие" дори спечели и наградата за най-добър брокер в България преди 7 години.

Четете още

Мика Стоичкова и дъщерята на Фатик с общ бизнес

Мика Стоичкова и дъщерята на Фатик с общ бизнес

Честито! Бившата на Рачков се дипломира

Честито! Бившата на Рачков се дипломира

Реклама
Реклама
Реклама