Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16861063 www.bgdnes.bg

Ретро чалгата се завръща! Орхан Мурад с два ГОЛЕМИ концерта

Орхан Мурад, Луна, Сашо Роман, Милко Калайджиев, Сашка Васева и Екстра Нина отново на сцена 

Орхан Мурад ще участва в два мащабни ретро чалга концерти!

През пролетта най-емблематичните фолкизпълнители от 90-те години на миналия век се събират за две събития в София и Варна. На 1 март 2024 г. столичната зала "Арена София" се превръща в най-големия клуб в България. Деси Слава, Милко Калайджиев, Сашо Роман, Луна, Борис Дали, Кали, Орхан Мурад, Тони Дачева ще изпълнят своите златни хитове в едно невероятно тричасово шоу, което носи името "Златни хитове".

Реклама

Любопитното е, че за този концерт можете да си купите както места в публиката, така и маси, на които ще бъдат наредени водка, уиски, вино, плодове, ядки, безалкохолни напитки и вода. Цената на 1 маса е 600, 800 или 1000 лв., общо за 8 човека. "С цел максимален комфорт на зрителите не се допускат допълнителни места (столове) над обявения капацитет на масата от 8 гости", обясняват организаторите.

Орхан Мурад ще се включи и във втори ретро чалга концерт, който е планиран за 8 април във Фестивален и конгресен център във Варна и носи името "Празник". Освен него на сцената ще излязат Бойка Дангова, Екстра Нина, Сашка Васева и Мустафа Чаушев. В събитието ще се включи и шоуменът Щкумбата, за да създаде повече настроение на гостите.

"Празник" не е само музикален спектакъл, но и визуално преживяване.

Очаквайте пищна сценография, впечатляващи светлинни ефекти и перфектно синхронизирано аудио-визуално шоу. Всяка една от звездите в "Празник" притежава уникален стил и харизма, които обещават да внесат разнообразие и богатство в шоуто. Бойка Дангова е известна със своята силна вокална техника и емоционални изпълнения. Екстра Нина със своята енергия и характерен глас ще зарадва феновете с любими хитове. Орхан Мурад, известен със своите романтични балади, обещава да докосне сърцата на зрителите. Сашка Васева и Мустафа Чаушев ще добавят своята уникална нотка към вечерта", казват организаторите.

Четете още

Орхан Мурад СКОЧИ на политиците заради разкопания Пловдив

Орхан Мурад СКОЧИ на политиците заради разкопания Пловдив

Орхан Мурад не иска да вижда Сузанита и майка ѝ

Орхан Мурад не иска да вижда Сузанита и майка ѝ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама