Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16638126 www.bgdnes.bg

Коко от "Фермата": Със 100-те хиляди реставрирам къщата на дядо!

Ще разпределя средства също за децата и за салон за красота на съпругата, разкрива победителят в риалити формата 

Наградата от 100 000 лв. победителят във "Фермата" Костадин Велков ще разпредели в три посоки. Основната е в реставриране на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км. от Рилския манастир. Останалата ще се отдели за двете дечица. А третата ще помогне за отваряне на салон за красота на неговата съпруга.

Реклама

Бюджетните сметки сподели пред "България Днес" 34-годишният мъж, който безапелационно спечели риалити формата с голяма зрителска подкрепа и симпатия. Коко показа пред цяла България, че борбен, млад, скромен и дисциплиниран мъж с прекрасно семейство и ценности заслужава да триумфира във фермерските надпревари и да бъде еталон за обществото.

"Още ме държи емоцията и това ще продължи дълго. Едва ли ще ми се случи да изпитам пак подобно усещане от същия тип победа. Имал съм много лични и професионални победи, но тази е особено голяма. Сбъднах мечтата си да вляза във "Фермата", но в нито един момент не съм си и помислял, че мога да победя. Нещата се случиха по естествен начин, не съм си го навивал на пръста и не съм се будил сутрин с мисълта само за победа и това може би изигра много важна роля", каза още Коко.

Син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на "Славия" през 2018 година. "Няма да забравя този ден - стадионът, пълен с 40 хиляди левскари, се изпразни много бързо. Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи", казва Костадин.

Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно.

"Грабна ме идеята да помагам на деца в неравностойно положение. Те са в трудна ситуация, но са пленени от футбола. Опитвам се да ги науча на правила и дисциплина, които по една или друга причина им липсва. Много е труден и бавен целият процес, при някои дори невъзможен. Но аз не се отказвам и се боря докрай. И едно дете да съм успял да променя, е успех", казва Коко.

Парите си изкарва, като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Казва, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство. Готов е да подкрепи децата си във всичко, което им поднесе животът, и със съпругата му да ги възпитат по най-добрия начин в изконните български ценности.

Четете още

Костадин спечели "Фермата" и грабна 100 бона

Костадин спечели "Фермата" и грабна 100 бона

Ето я жената на Костадин от "Фермата". Секси и гореща е!

Ето я жената на Костадин от "Фермата". Секси и гореща е!

Реклама
Реклама
Реклама