Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16425535 www.bgdnes.bg

Кенан издуха Теодора от "Фермата"

 След инфарктен двубой учителката по английски Теодора Тръндева се сбогува с "Фермата", издухана от Кенан от Тулово, който през всички етапи на сраженията неизменно водеше с голяма преднина. В началото на епизода Теди довери, че тази битка е със самата нея, за да тества своята устойчивост и да докаже, че е играч от класа - не само в риалитито, но и извън него.

"Цялото преживяване е велико. Благодарна съм и щастлива, че имах възможност да съм част от това приключение. Моята нишка на живота започва да се тече сега", произнесе надвитата учителка.

Реклама

Напук на загубата, Тръндева счупи рекорда по зрителски симпатии към отпаднал играч в тв шоу. "Браво, момиче! Мястото ти беше на финала, но ти спечели много повече от пари", възхищава се нейна фенка. 

Повечето от зрителите са единодушни, че Теди се е преобразила в шоуто и е извадила най-доброто от себе си. "Няма и помен от потиснатото, депресирано и плахо момиче, което влезе във "Фермата". Ти вече си победител в борбата със самата теб", категорични са те. 

В четвъртък вечер в елиминационна битка един срещу друг се изправят Коко и Кенан.   

 

Четете още

Ето кои са финалистите във "Фермата" - три жени и двама мъже

Ето кои са финалистите във "Фермата" - три жени и двама мъже

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама