Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16382218 www.bgdnes.bg

100 кила обидил фен, попитал го дали иска да изпеят заедно парче

Рапърът Явор Янакиев е потресен и огорчен от обществото ни, което според него ние вече нямаме

100 кила разтърси "Вечерното шоу" с Георги Любенов по БНТ с потресаващ разказ от вчерашното си участие.

Реклама

"На участието ми вчера се случи нещо много странно. Един мъж ме помоли да изпея една песен. Аз се изкефих и му казах "екстра, искаш ли да дойдеш да я изпееш с мен. Той не се качи, аз си я изпях. После разбрах, че съм го обидил. Дойде при мен и ми каза "абе, ти кво се заяждаш с мен? Аз те моля да изпееш любимата ми твоя песен, а ти ме викаш аз да я пея. Аз да не съм някой палячо?" Тогава аз се замислих, че явно аз съм палячо, защото досега бях на сцената и пеех. Тогава му казах, че просто аз приемам удоволствието от една песен по друг начин, а именно да я изпееш. Когато човек харесва някое парче, веднага започва да си тананика или да го пее. Ама този човек се обиди."  

Според 100 кила по принцип българинът винаги плюе по другите, подиграва им се и ги обижда, което според рапъра е и една от причините да няма общество в България.

"У нас няма общество. Проблемът е в нас, не в политиците. Тук всяко чудо е за 3 дена. Навремето плащаха за избори по 50 кинта, а сега плащат и за протести. Парите ги вземат младите хора, които уж са голямото добро утро. Хората в България обичат да се присмиват на другите, за да смятат, че има някои по-зле от тях. Това не трябва да е някакво постоянно състояние. Все викат "виж я тая, виж го тоя, бе!", а няма да е лошо и в себе си да се вгледат. Не ми говорете за общество.", казва огорчен от сънародниците си Явор Янакиев. 

"Хората си хвърлят фасовете по улиците, през прозорците на колите. Мятат си боклука директно през прозореца от тях, докато тротоарът не се превърне в сметище. Бащи не припознават децата си, за да може майката да взема повече детски и други помощи. What the fuck! Дори не мога да повярват, че това е възможно. За какво общество говорим.

Малко след това 100 кила реши да каже нещо по-позитивно, което със сигурност ще се хареса на феновете му. Рапърът прави ново парче!

Карън Бригс, която е цигуларка от Кралската филхармония на Великобритания, Краси Аврамов и 100 кила избухват с нов хит.

Реклама

В момента се записва и работят по него от известно време, но предстои скоро да бъде пуснато. Килата дори е работил по него преди да се появи във "Вечерното шоу" с Георги Любенов. След като пусна бомбата, се появи Маги Джанаварова, за изненада на рапъра.

Красивата певица, която стана майка съвсем скоро, успокои зрителите, че бебенцето няма да я отдалечи от музиката.

"Още на 20-ия ден след като родих, започнах да работя. Обичам я малката и прекарвам колкото повече време мога с нея, но обичам и работата си." , каза гордата майка, а после заедно с Килата изпълниха своето общо парче " Моето радио" 

Четете още

Андре Токев: Готвех на 300 затворници, преживях катарзис зад решетките

Андре Токев: Готвех на 300 затворници, преживях катарзис зад решетките

100 кила докара 2 бона на авер в "Стани богат"

100 кила докара 2 бона на авер в "Стани богат"

Реклама
Реклама
Реклама