Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16329906 www.bgdnes.bg

100 кила докара 2 бона на авер в "Стани богат"

100 кила помогна на приятеля си Александър да се спаси в "Стани богат". Въпросът бе за 2 бона, а в него се питаше откъде произлиза така използваният в нашето ежедневие термин "еманация".

Опциите пред 100 кила и Александър бяха  - физика, биология, архитектура и информатика. По едно време дори и на Билалов му се стори, че рапърът клони към архитектура, но 100 кила бързо го коригира и каза, че просто разсъждава с приятеля си, за да стигнат до правилния отговор.

Реклама

"Еманация на днешната архитектура, как ти се струва, възможно ли е да има такова нещо? " 100 кила пита Александър и така се опитваше да го кара да разсъждава, тъй като и самият рапър нямаше никаква представа откъде произлиза този термин. 

"В тази сфера знанията ми са 0,001 %", смее се рапърът.

Александър клонеше към правилния отговор към самото начало и в крайна сметка, с помощта на 100 кила, маркира отговор "физика" и това му донесе печалбата от 2 бона и се спаси. Как ще се представи Александър на другите въпроси ще стане ясно в епизода в петък, тъй като времето изтече. 

Още в началото, когато борещият се за 100 бона се възползва от жокера си "помощ от приятел в публиката", 100 кила веднага се пошегува. Рапърът каза, че вече толкова често се появява в "Стани богат" (това е вторият му път, в който помага на приятел), че започва да се вглежда в стола на водещия и може някой ден той да стой там, а не Михаил Билалов.

Четете още

Виетнамската война взе главата на Катя Налбантова

Виетнамската война взе главата на Катя Налбантова

"Стани богат" с голям гаф, продукцията се жалва

"Стани богат" с голям гаф, продукцията се жалва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама