Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16379984 www.bgdnes.bg

Слух от кухнята! Коко печели "Фермата"

Синът на футболния треньор Тони Велков е любимец на участниците, които имат важна воля в определянето на шампиона

Бившият футболист Костантин Велков е сочен на победител във "Фермата". Коко, както всички го наричат, е сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния етап на "Фермата". Един от тях със сигурност е наследникът на добре познатия футболен треньор Антон Велков. За трите месеца в стопанството Коко показа на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп положителни оценки от феновете на формата.

Реклама

Самият финал на "Фермата" е насрочен за 8 декември. И през тази години продуцентите на предаването решават края на шоуто да е след останалите в родния ефир. В случая - "Мастършеф" и "Игри на волята", които приключват по-рано.

На финала ще има много битки между шестимата финалисти. Решаващ обаче ще се окаже вотът на бившите участници. Именно там е най-голямата сила на Коко. Бившият футболист е в отлични отношения с всички от формата. Никога не е имал кавги и шумни драма с останалите. За разлика от основния си конкурент за 100-те бона - Кенан. Земеделецът се изпокара с половината "Ферма" и е малка вероятността да получи голям процент от вота на участниците. На всичкото отгоре Коко е в топформа и с лекота преминава през всяко едно препятствие. Той вече нееднократно се доказа и на арената и на всички им е ясно, че трудно може да бъде победен.

Костадин влиза във "Фермата", защото отдавна иска да се откъсне от живота в големия град. Дълги години Коко уговаря съпругата си да се преместят на село, но половинката на бившия футболист отказва. Затова решава да излезе от собствената си среда и да се впусне в шоуто.

"Влизам във "Фермата", защото отдавна мечтая да живея на село, но жена ми не иска. Аз съм родолюбец и харесвам българското", неведнъж е заявявал Коко в шоуто.

Четете още

Коко от "Фермата" ЗАРЯЗАЛ гадже след съвет от телефон на доверието

Коко от "Фермата" ЗАРЯЗАЛ гадже след съвет от телефон на доверието

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама