Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16277474 www.bgdnes.bg

ОФИЦИАЛНО! Венци Венц и Павел се разделиха!

Рапърът Венци Венц хвърли бомба в ефир, която е свързана с дуетната му половинка Павел. Дуото се раздели след 10 години работа. В петък се състоя първият самостоятелен концерт на Венци Венц, без участието на Павел.

"Ерата на Павел и Венци даде своя хляб. С Павел сме хора, които изпитваме топли емоции един към друг, които ще продължат най-вероятно вечно, но е време да тръгнем по отделни пътеки и да подарим на хората собствените ни нюанси, за им покажем какви са душите ни", сподели Венци Венц в предаването "Събуди се" по Нова ТВ.

Реклама

Павел също ще гради самостоятелна кариера. Венци Венц сподели, че винаги могат да разчитат един на друг, но всеки трябва да извоюва собствените си битки. Певецът обеща оттук нататък да бъде краен и искрен.

Междувременно Венци Венц откри благотворителен базар за деца в неравностойно положение. Събитието се проведе в столичен клуб. На него присъстваха много известни личности.
"Подарихме си любимите неща. Не неща, които са скъсани, които не ни трябват. Такива неща, че децата със сигурност ще бъдат като излезли от подиум в Милано. Искаме да се почувстват добре", допълни музикантът.

Четете още

Диона и Емануела даряват дрехи за бедни деца, Венци Венц открива клуба

Диона и Емануела даряват дрехи за бедни деца, Венци Венц открива клуба

Венци Венц с тежко признание: Развеждам се!

Венци Венц с тежко признание: Развеждам се!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама