Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16198431 www.bgdnes.bg

Диона и Емануела даряват дрехи за бедни деца, Венци Венц открива клуба

Голяма част от българския хайлайф дарява свои вещи на деца в неравностойно положение в клуб "Еуфория", който се открива в петък.

Благотворителният търг ще е с начало 18 часа и веднага след него концерт ще изнесе Венци Венц.

Реклама

За събитието свои неща със сантиментална стойност са предоставили фолкпевицата Диона, Емануела, продуцентът Кирил Кирилов, актьорът Иво Аръков, рап изпълнителите Румънеца и Енчев, певицата Крисия, Цветина, Киара, фолкизпълнителката Еми Стамболова.

Благотворителната инициатива ще помогне на нуждаещите се деца от дом "Софроний Врачански" и "Паисий Хилендарски", които се намират в софийския квартал "Люлин". Организатори на събитието са пиар специалистът Наско Лазаров и Ива Атанасова.

На купона ще пеят и голяма част от звездите, а самостоятелно парче ще изпълни и Венци Венц, за първи път без дългогодишния си партньор Павел.

Освен тях на партито ще присъства и фолкпевицата Андреа, която също ще зарадва със свои изпълнения публиката. Тя ще изпее новата си песен, която записа преди пет дни - "Повече от думи". В клипа, който беше снимала певицата, участва и турският й колега Емре Озмен, с когото напоследък клюката я свързва.

Според близки до Андреа нещата между двамата са прескочили чисто професионалните отношения и първоначалните подозрения за любовта им се затвърждават от сърчицата, които си разменят и поетичните послания, които си споделят в мрежата. "Нарисувай ми слънчева светлина и аз ще те последвам", пише Андреа на красавеца под обща тяхна снимка. Като отговор изпълнителката получава: "Ти носиш синьо, аз ще забравя морето, любов моя" и слага червено сърчице. Дали отношенията им ще се развият, тепърва ще научим.

Четете още

Венци Венц си татуира и лицето

Венци Венц си татуира и лицето

Венци Венц с тежко признание: Развеждам се!

Венци Венц с тежко признание: Развеждам се!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама