Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/16032200 www.bgdnes.bg

Полина Алексиева от "Гласът на България": Доналд Съдърланд изобщо не ме впечатли

"Наистина бях статист в холивудска продукция с популярния актьор Доналд Съдърланд, но той изобщо не ме впечатли".

Това каза през смях пеещата философка Полина Алексиева, която участва в "Гласът на България" пред Деси Стоянова и Петър Дочев в "Преди обед".

Реклама

33-годишната красавица, която събира бели пера и рисува дрехи, в събота взриви сцената на предаването, като се появи с песента "Нека вали" от репертоара на Мария Илиева. Очаквано се обърна самата Мария Илиева и Миро. Полина избра да бъде в отбора на Мария Илиева.

Полина е на 33 години, от Добрич, но от 10 години живее в столицата. Завършила е "Поп и джаз пеене" в НБУ. Преди това е учила и "Философия" в СУ. Преподава пеене в столично училище. Вокален педагог е и в своя собствена школа.

Освен че се занимава с пеене и музициране, тя е и рали пилот.

"Най-забавната ми случка беше, когато на едно състезание с Илия Царски, който също е пилот, взехме първи награди и съответно започнах аз да се хваля във фейсбук, на приятели по телефона от Сърбия и накрая... трябваше да платя сметка 17 000 лева. И това ми се сервира на първия учебен ден - 15 септември. Започнах да проучвам как така, все пак не съм говорила чак толкова много, бях много притеснена", вече с усмивка разказва Полина.

Тя се оплакала от голямата сума и компанията все пак признала грешката си. "Слава Богу, че не платих всичко, макар че се чудих как ще го направя, това са много пари", разказва Алексиева. Накрая всичко завършило благополучно и дори получила поздравления за първото си място в рали шампионата.

Четете още

Италианецът от "Гласът на България" Арканджело д'Анджело: Искам да науча вашите народни песни

Италианецът от "Гласът на България" Арканджело д'Анджело: Искам да науча вашите народни песни

Ивана бе изненадата в "Гласът на България"

Ивана бе изненадата в "Гласът на България"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама