Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15507204 www.bgdnes.bg

КРАЙ! Без турски сериали от Нова година!

  • Гръмна новината на партито на Би Ти Ви
  • Джуди Халваджиян от Нова тв: Отдавна искам "Господарите" да почнат тук

Грандиозно парти направи най-добрата телевизия bTV с представянето на новия си сезон.

Повече от 1000 човека се запознаха с новите лица на предаванията, хапнаха и пийнаха от мастършеф менютата и потанцуваха в компанията на поп певеца Миро в сряда през нощта.

Реклама

Новината, която изненада всички, бе, че турските сериали спират да се излъчват от Нова година в праймтайма. На тяхно място ще има локална продукция, казаха от телевизията. Нови сериали за момента не са закупувани. Това ще потопи в дълбока скръб почитателите на епизоди от южната ни съседка.

Събитието бе под мотото Light up., а негови водещи - Мария Силвестър и Петър Дочев, заедно със Златомир Йочев и Бесте Сабри.

На партито на медията присъстваха всички лица от екрана, сред които Цветанка Ризова, Натали Трифонова, Деси Стоянова, Петя Дикова, Антон Хекимян, певицата Дара от треньорите на "Гласът на България", а Миро забавлява гостите с изключителните си изпълнения.

Още в самото начало певецът, без да иска, се оплете в кабелите на колегите и се пльосна по очи, но за щастие не пострада лошо.

Реклама

"Видяхте ли как се спънах, но съм добре, няма проблем", изправи се изпълнителят, като само сакото му се беше разпрало по шевовете и получи леки охлузвания по крака. Въпреки падането Миро пя с цяло гърло и вдигна градуса на настроението на вечерта.

Интересен момент от партито бяха и фенки, които се хвърлиха на вратовете да целуват тримата мастършефове - Таралежков, Сарафов и Кустев. Целувките по бузите и на тримата стояха почти до края на вечерта.

Да поздрави колегите си с новия сезон дойде и продуцентът Джуди Халваджиян, който прави различни предавания в Нова телевизия.

"Поканиха ме и дойдох. Отдавна искам "Господари на ефира" да започнат в Би Ти Ви и се надявам това да се случи съвсем скоро. Преговаряме", с усмивка открехна новина братът на Маги Халваджиян.

Малко преди началото на партито бе забелязана и холивудската знаменитост Мария Бакалова в компанията на майка й Румяна.

Иначе на партито бе и цялата "тежка артилерия" от шефове на Би Ти Ви - Ралф Бартолайт, Тонислав Попов, Господин Йовчев, Христо Хаджитанев, Антон Хекимян, Велимира Петрова и много други. Всички бяха в прекрасно настроение и си направиха селфи със звездите от предаванията.

Четете още

Филип Буков изхвърли Иво Аръков от БиТиВи

Филип Буков изхвърли Иво Аръков от БиТиВи

И щерката на Вергов се набута в БиТиВи, ще има рубрика

И щерката на Вергов се набута в БиТиВи, ще има рубрика

Повишиха Цънцарова, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Повишиха Цънцарова, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Сеч! Диана Любенова аут от Би Ти Ви, понижиха Петя Дикова

Сеч! Диана Любенова аут от Би Ти Ви, понижиха Петя Дикова

Реклама
Реклама
Реклама