Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15329184 www.bgdnes.bg

Повишиха Цънцарова, ще води сутрешния блок на БиТиВи

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва новия сезон на 4 септември с новa екранна двойка – популярните журналисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова. Всеки делничен ден от 6:00 часа сутринта двамата изявени водещи ще представят пулса на обществения живот в страната, се казва в изявлението на БиТиВи.

Мария Цънцарова е един от най-награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание.

„Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини – независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво“ – споделя Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама