Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/15143336 www.bgdnes.bg

Крикет звезда избяга от гаджето преди сватбата

Английският играч по крикет Оли Робинсън заряза годеницата си само три месеца преди сватбата. Спортната звезда си е събрал багажа и е оставил приятелката си Лорън и двегодишната им дъщеря. Английският национал има връзка с Лорън Роуз Пулън през последните осем години и трябваше да се ожени за нея през октомври, като поканите вече бяха изпратени до приятели и семейство. Двойката има двегодишна дъщеря Сиена.

Според английските медии играчът по крикет вече има връзка с инфлуенсърката Миа Бейкър, която има много последователи в социалните медии, популяризирайки голфа сред по-младото поколение. Мацето е спонсорирано и от редица водещи марки в спорта. 

Реклама

"Лорън е с разбито сърце и напълно съсипана - казва източник на "Дейли мейл". - В един момент тя се готви да се омъжи за мъжа, когото обича, и да прекара остатъка от живота си с него, а в следващия той я напуска и тя разбира, че той се среща с друга. Бяхме поканени на сватбата, но в края на юли ни казаха, че е отменена и че Оли е видян с Миа от други играчи от английския отбор. Отвратени сме от това, което направи." 

Робинсън е изтрил всички снимки с доскорошната си годеница и тяхното момиченце в социалните мрежи. Слуховете за аферата на Робинсън с Миа са тръгнали, след като тя бил забелязана от някои играчи на Англия в хотела на отбора.

Четете още

Грийлиш кръшка със стюардеса

Грийлиш кръшка със стюардеса

Неймар се самобичува за изневяра

Неймар се самобичува за изневяра

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама