Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/14747205 www.bgdnes.bg

Неймар се самобичува за изневяра

Неймар може и да очаква дете, но нравът си не мени. Нападателят на ПСЖ кръшна на бременната си половинка - Бруна Бианкарди. И си го призна. Бразилецът използва профила си в инстаграм да поднесе извиненията си към Бруна и нейното семейство.

"Правя това за вас двамата и за нашето семейство - написа в онлайн изповед Неймар. - Не знам дали трябва да се оправдавам, но имам нужда от теб в моя живот. Видях колко много страдаш от всичко това и искаш да си до мен, както и аз до теб. Направих грешка. Смея да твърдя, че правя грешки всеки ден на терена и извън него, но тези в личния ми живот ги решавам в своя дом с приятелите ми и семейството ми."

Реклама

След това става ясно, че изневярата му не е останала тайна от половинката му.

"Всичко това стигна до един от най-специалните хора в живота ми - самобичува се Неймар. - Жената, за която мечтаех да е до мен, да е майка на детето ми. Това нанесе удар на семейството ти, което вече е и мое семейство. Нарани те в такъв специален момент като майчинството. Бру, вече се извиних за грешките си, но чувствам необходимост да го направя публично. Един личен въпрос стана обществено достояние и заради това моето извинение е такова. Не мога да си представя себе си без теб. Не знам дали това ще проработи, но съм сигурен, че искам да се поправя. Нашата цел е по-важна, любовта ни към нашето дете ще спечели. Любовта ни един към друг ще ни направи по-силни. Обичам те."

Наскоро Неймар и Бруна обявиха, че очакват дете. Те са заедно от две години, а за бразилския национал това ще бъде втора рожба.

Четете още

Гаджето на Неймар му разреши: ИЗНЕВЕРЯВАЙ ми, но с ПРЕЗЕРВАТИВ!

Гаджето на Неймар му разреши: ИЗНЕВЕРЯВАЙ ми, но с ПРЕЗЕРВАТИВ!

Гаджето на Неймар показа коремче

Гаджето на Неймар показа коремче

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама